Product met succes toegevoegd.

APRIL Leigrijs

114 cm aluminium tuinbank

279,95 €   279,95 €  

Open van maandag tot vrijdag: 0850644060

APRIL tuinbank in Leigrijs

Onze populaire April bank heeft vele positieve beoordelingen ontvangen die je hieronder kunt zien. Geniet van de April bank met koffie 's morgens in de zon, een drankje 's avonds of misschien een plekje om te zonnebaden. Zoals met onze gehele klassiek aanbod van Lazy Susan Tuinmeubelen is de April bank extreem duurzaam, weerbestendig en is het zo goed als onderhoudsvrij dankzij het hoogwaardig zandgegoten aluminium kader. Kies uit een van de vier verschillende kussen kleuren om je bank naar je smaak te personaliseren. Bekijk ook ons geschenk gedeelte hierboven voor een selectie sterk afgeprijsde producten en zoals wij zouden zeggen: "welkom bij de Lazy Susan familie!"

  • Onderhoudsvrij gegoten aluminium
  • Accessorize je zitbank met een prachtig kussen in 1 van de 4 opvallende gekleurde stof
  • Snelle en eenvoudige montage
  • Eén van onze behulpzamen medewerkers van de klantendienst wacht om jou te helpen met het samenstellen van je perfecte tuinset, bel ons nu op 0850644060
Ook verkrijgbaar in Antiek Brons, Wit of Zandkleur

De April cast aluminium garden bench in Leigrijs is een erg geliefde keuze geworden van onze klanten en de vraag naar meubelen in deze kleur is de laatste jaren enorm toegenomen. Als je op zoekt bent naar een tuinmeubelset die een tint lichter is of donkerder, neem dan een kijkje bij April in klassiek Wit, of ons altijd populaire Antiek Brons, of ons zomers Zandkleur.

Geweldige Aanbiedingen

Geweldige AanbiedingenVergeet niet te kijken naar onze geschenken hierboven, we bieden geweldige kortingen van 30-70% op heel wat producten als aanvulling op jouw aankoop van de April metal garden bench.

Maak je eigen perfecte set ...

Als je bestelt kun je kiezen uit een varieteit aan stoelen in verschillende uitvoeringen. We bieden ook twee verschillende maten van kussen in adembenemende kleuren en bijpassende parasols met een bijpassende stof en parasolvoet. Bij Lazy Susan willen we je helpen met het ontwerpen van een tuinset, die je met trots de jouwe kunt noemen.

Onderhoudsvrij

De tafels van Lazy Susan zijn gemaakt uit zandgiet aluminium dat veel voordelen heeft ten opzichte van andere materialen die veel gebruikt worden bij het produceren van tuinmeubelen. Het belangrijkste, het zal niet roesten of rotten zelf niet in de zwaarste winters. Ben je op zoek naar een set meubelen dat jaren na aankoop nog mooi zal zijn met onderhoudsvrij, zoek dan niet meer verder.

We zijn hier om te helpen...

Bij Lazy Susan zijn we altijd blij om te helpen bij het beantwoorden van vragen van klanten en om rechtstreeks telefonische bestellingen aan te nemen van klanten. Aarzel niet om ons te contacteren! Je kan ons bereiken door te bellen naar 0850644060 , of via email [email protected]. Onze vriendelijke en behulpzame mensen van de klantendienst proberen alle emails binnen de 2 uur te beantwoorden, tijdens kantooruren. Op verzoek kunnen monsters van onze kussenkleuren en metalen tafel kleuren worden verzonden per post om je te helpen de beschikbare opties te verkennen. Als je een monster wil aanvragen, bezoek dan monster pagina en stop het gratis monster dat je interesse heeft in je winkelmandje.

Snelle, Gratis Levering

Gratis levering is een deel van het pakket bij Lazy Susan, we streven ernaar dat de levering bij de klant komt zonder extra kosten omdat we dat voor jou dekken, je kunt veilig verder gaan met afrekenen en er zeker van zijn dat er geen extra kosten worden toegepast.

Onderhoudsinstructies
  • Veeg droog met een schone doek
  • Geef het een beetje zeepsop; specifieke schoonmaakproducten zijn niet vereist
  • Niet nodig om de set in de winter af te dekken
Iets Goeds Doen

Voor elke foto die we ontvangen, doneren we aan goede doelen die mensen samenbrengen. Bijvoorbeeld goede doelen die mensen die het het hardst nodig hebben, toegang tot voedsel en water geven. Ga naar onze Liefdadigheids-pagina om erachter te komen hoe je mee kunt doen en om meer te lezen over de goede doelen waaraan we hebben gedoneerd.

Meer lezen
SKU APR-BNCH-SET-SL
Breedte 59 cm
Lengte 126 cm
Hoogte 97 cm
Gewicht hoofdartikel 14.5 kg
Producttype: Bankjes
Model: April
Metalen afwerking: Leigrijs
Bezorging

Wij streven ernaar dit product binnen 9 werkdagen bij u te bezorgen.

Alle leveringen naar Duitsland kunnen worden gevolgd en zijn gratis. Leveringen buiten Duitsland zijn mogelijk tegen een extra vergoeding.

Neem contact op met onze klantenservice op 085 0644 060.

Voor retourzendingen kunt u terecht bij onze retourinformatie.

Creëer je perfecte set
30% korting
Tulip Bistroset - Leigrijs
279,95 € 195,00 €
select
Deze optie toevoegen
Tulip Tafel - Leigrijs
229,95 € 160,00 €
select
Deze optie toevoegen
Ivy Tuintafel - Leigrijs
219,95 € 175,00 €
select
Deze optie toevoegen
Willow Tafel - Leigrijs
119,95 € 95,00 €
select
Deze optie toevoegen
Kraanvogel Paar - Leigrijs
144,95 € 115,00 €
select
Deze optie toevoegen
April Bench - Slate (279,95 €)
20% korting op tuinbankkussens
APRIL Bankkussen - Steen
67,50 € 54,95 €
select
Deze optie toevoegen
APRIL Bankkussen - Groen
67,50 € 54,95 €
select
Deze optie toevoegen
APRIL Bankkussen - Terracotta
67,50 € 54,95 €
select
Deze optie toevoegen
APRIL Bankkussen - Blauw
67,50 € 54,95 €
select
Deze optie toevoegen
Totale prijs 279,95 €  
U kunt het product aan uw winnkelwagen toevoegen:
  • APR-BNCH-SET-SL
DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN
4.95 von 5
Gemiddelde feedback basierend auf 38 Bewertungen

Bewerten Sie dieses Produkt

Teilen Sie Ihre Meinung mit anderen Kunden

KLANTBEOORDELING*
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

Diese Kunden haben sich auch angesehen
APRIL Tuinbank - Antiek Brons APRIL Antiek Brons
vanaf 279,95 €  
SHOP NU
Huidige reviews
De bank werd op tijd geleverd en was ...

De bank werd op tijd geleverd en was gemakkelijk in elkaar te zetten. Ziet er zeer goed uit samen met de tafel en stoelen die we een paar jaar geleden al hadden besteld. Top product.

Nederland
30 okt. 2023
Uitstekend!

Een uitstekend product en klantenservice, bedankt

Nederland
29 okt. 2023
Ik bestelde een tafel en stoelen...

Ik bestelde een tafel en stoelen en een tuinbank omdat mijn 30 jaar oude, houten meubels kapot waren en naarmate ik ouder word, wilde ik iets onderhoudsvriendelijks dat ik gemakkelijk kon verplaatsen. Dit voldeed overal aan en in feite ben ik zeer tevreden met mijn beslissing!

Nederland
28 okt. 2023
We vonden de Lazy Susan service uitstekend

We vonden dat de Lazy Susan Service uitstekend was. We bestelden er opnieuw, dit keer een tuinbank voor bij onze 6-persoons tafel en stoelen.

Nederland
28 okt. 2023
Aangenaam en professioneel personeel

Aangenaam en professioneel personeel, en uitstekende correspondentie.
Ik ben erg blij met mijn aankoop, heel erg bedankt.

Nederland
25 okt. 2023
Fantastische producten en betaalbare prijzen...

Fantastische producten tegen betaalbare prijzen. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Nederland
22 okt. 2023
Snelle service!

Ik heb eerder bij Lazy Susan besteld en was erg onder de indruk van hun snelle service. Dit was de reden waarom ik er een andere tuinbank bestelde, dit werd ook snel geleverd. Toen ik een vraag over de montage had, belde ik ze op en kreeg ik goed advies wat resulteerde in een succesvolle montage.

Nederland
22 okt. 2023
Ik heb eerder bij dit bedrijf besteld...

Ik heb al eens eerder bij dit bedrijf besteld vóór mijn huidige bestelling en in beide gelegenheden ben ik helemaal tevreden geweest. De producten die ik heb gekocht, zijn van uitstekende kwaliteit en gemakkelijk in elkaar te zetten. Levering is precies zoals beloofd. Dit bedrijf is betrouwbaar en een plezier om bij te bestellen.

Nederland
22 okt. 2023
Lazy Susan fantastisch

De service van Lazy Susan was uitstekend en ook de aftersales was geweldig. Het product ziet er nog steeds als nieuw uit en ik ben er nog steeds blij mee.

Nederland
21 okt. 2023
Meubels: geweldig, de bezorger niet zo

Een beetje vreemd dat ik meer dan een jaar later om feedback wordt gevraagd, maar nu kan ik tenminste vertellen hoe het is gegaan. Toen ik de doos opende, zag ik een kras. Ik dacht niet dat dit een probleem zou zijn omdat het heel klein was. Ik behandelde het zelf met een sealer, wat goed werkte. De montage was niet zo moeilijk. Het meubilair zelf heeft de afgelopen 16 maanden goed doorstaan. Wat ik zou zeggen is dat de bezorgers afschuwelijk waren. Ik ben meer dan 50 en het tillen van zoiets als een bank is lastig voor mij. Hij legde het pakket bij het hek neer. Ik vroeg hem om het een paar meter dichter bij mijn poort te plaatsen. Hij zei dat hij het alleen maar aan het hek mocht afleveren. Ik zei dat ik er dan niet voor tekende en als het zou worden gestolen, was het zijn schuld. Het hek stond zelfs open toen hij aankwam. Hij deed dus meer een poging om ruzie te veroorzaken dan om het pakket te plaatsen waar ik graag wilde. De leverdatum heb ik moeten raden.

Nederland
21 okt. 2023
Laatst bekeken