Over ons

Lazy Susan werd opgericht in 2007 door zaakvoerder en eigenaar Michael Scott. Zijn ultieme droom was om bestendige, onderhoudsvrije en hoge kwaliteits tuinmeubelen aan te bieden tegen aantrekkelijke prijzen en met een uitstekende klantenservice. Ten gevolge van een almaar toenemende vraag, ontgroeide het bedrijf zijn oorspronkelijke vestiging te Chilgrove, Engeland.

 

Om te blijven voldoen aan de toenemende vraag uit de markt, opereert het bedrijf nu vanuit een groter magazijn te Chichester, West Sussex, Engeland.

De zaak is een familiebedrijf met een klein maar toegewijd team waar het motto: kwaliteit, service en een goede prijs is.

Aarzel niet om het Lazy Susan team te contacteren; wij beantwoorden graag al uw vragen, of het nu gaat om een algemene vraag, het laten opmaken van een offerte of indien u specifieke vragen heeft over de producten en accessoires.

Wij zijn hoofdzakelijk gespecialiseerd in metalen tuinmeubels, met name gegoten aluminium tuin- en terrasmeubelen. Na jaren tevergeefs allerlei teak - en andere houten tuinmeubelen te hebben geprobeerd te onderhouden zodat ze buiten konden blijven staan, werd duidelijk dat op de lange termijn metalen, weersbestendige tuinmeubels de oplossing waren. De keuze voor aluminium was toen snel gemaakt.

In onze uitgebreide zoektocht naar de beste, gegoten aluminium tuinmeubelsets hebben we gekozen voor een klassiek design met de tijdloze charme van gietijzer.

Na lang zoeken, wikken en wegen kwamen we uit op een collectie die aan al onze verwachtingen voldeed en startten we in maart 2007 het bedrijf Lazy Susan Furniture. Sindsdien werden duizenden tuinsets succesvol verkocht en bezorgd en is onze collectie met tafels en stoelen aardig uitgebreid.

Waarom zou u bij Lazy Susan moeten kopen?

Gegoten aluminium tuinmeubelen hebben enorm veel voordelen ten opzichte van tuinmeubelen in teak of gietijzer.

* * Aluminium tuinmeubelen rotten en roesten niet
* Ze zijn onderhoudsvrij
* Ze hebben een lange levensduur en hoeven niet om de 3/5 jaar worden vervangen, zoals bij tuinmeubelenvan hout, kunststof en ander materiaal
* Ze zijn speciaal ontworpen om het hele jaar buiten te (laten) staan.

Het zijn zonder twijfel de beste tuinmeubelen die u kunt kopen!

Bedrijfs Informatie:
Naam: Lazy Susan Ltd
BTW-nummer: 916 78 58 78
Registratienummer bedrijf: 615 81 62

[email protected]

Laatst bekeken