Over ons

Lazy Susan werd opgericht in 2007 door de zaakvoerder en eigenaar Michael Scott. Zijn ultieme droom was om duurzame, onderhoudsarme en hoge kwaliteits tuinmeubelen aan te bieden tegen competitieve prijzen met een uitstekende klantenservice Ten gevolge van een almaar toenemende vraag, ontgroeide het bedrijf zijn oorspronkelijke vestiging te Chilgrove.

 

Om te blijven voldoen aan de vraag van de klant opereert het bedrijf nu vanuit een groter magazijn te Chichester, West Sussex.

De zaak is een familiebedrijf met een klein maar toegewijd team waarvoor het motto kwaliteit, service en prijs vanzelfsprekend zijn.

Aarzel niet het Lazy Susan team te contacteren. Wij beantwoorden graag al uw vragen of het nu gaat om een algemene vraag, een offerte of specifieke vragen over de producten en accessoires.

Wij zijn hoofdzakelijk gespecialiseerd in metalen tuinmeubels, met name gegoten aluminium tuin- en terrasmeubelen Na jaren tevergeefs geprobeerd te hebben, allerlei teak - en andere houten tuinmeubels, die buiten blijven staan, te onderhouden, werd duidelijk dat voor de lange termijn metalen, watervaste weersbestendige tuinmeubels de oplossing waren. De keuze voor aluminium was snel gemaakt.

In onze uitgebreide zoektocht naar de best beschikbare gegoten aluminium tuinmeubelen sets hebben we uitgekeken naar een klassiek design met de tijdloze charme van gietijzer.

Na lang zoeken, wikken en wegen vonden we een collectie die aan al onze verwachtingen voldeed en startten wij Lazy Susan Furniture in maart 2007. Sindsdien werden duizenden metalen tuinsets succesvol bezorgd en breidde onze tafel - en stoelen collectie aardig uit.

In de laatste 12 maanden hebben we ongeveer 700 tuinsets verkocht en naar 15 verschillende landen verzonden.

Waarom bij ons kopen?

Gegoten aluminium tuinmeubelen hebben enorm veel voordelen ten opzichte van tuinmeubelen in teak of gietijzer.

* Aluminium tuinmeubelen rotten niet en roesten niet
* Ze zijn onderhoudsvrij
* Ze hebben een lange levensduur en moeten niet om de 3/5 jaar worden vervangen, zoals bij tuinmeubelen in hout, plastic en andere materialen
* Ze zijn speciaal ontworpen om het ganse jaar buiten te laten staan.

Het zijn zonder twijfel de beste tuinmeubelen die je kan kopen!

Toonzaal

Het gebeurt dat sommige klanten onze stoelen en tafels willen zien voordat ze een aankoop overwegen.
We hebben er echter voor gekozen niet te investeren in een specifieke toonzaal maar rechtstreeks vanuit ons magazijn te werken. Dat laat ons toe onze prijzen te drukken.

U bent echter altijd welkom om, na afspraak, ons magazijn te Chichester te bezoeken . Dit is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00-17:00.

Voor meer informatie, klik hier.

Lazy Susan Furniture
The Courtyard
Terminus Road
Chichester
PO19 8TX

+44 (0)1243 717197

[email protected]

Bedrijfs Informatie:
Naam: Lazy Susan Ltd
BTW-nummer: 916 78 58 78
Registratienummer bedrijf: 615 81 62

{{widget type="lazysusan_project/reviews_widget" cssid="product-reviews-sidebar" template="detailedreview/recently_reviews_widget_sidebar.phtml" slider_effect="none" count="3"}} {{widget type="cms/widget_block" template="cms/widget/static_block/default.phtml" block_id="homepage-gallery-sidebar"}}
Laatst bekeken