Veelgestelde vragen

Waarom aluminium tuinmeubelen kopen?

In tegenstelling tot de meeste houten - en teak tuinmeubelen, trekken tuinmeubels in gegoten aluminium niet krom en vergaan zij niet. Terwijl teakhouten tuinmeubelen regelmatig met olie moeten onderhouden worden, zijn onze aluminium tuinmeubelen volledig onderhoudsvrij. Zij moeten niet geolied, noch geverfd worden. Het is ook een betere keuze dan ijzer of gietijzeren tuinmeubelen omdat ze niet roesten. Lazy Susan aluminium tuinmeubelen zijn ontworpen om het hele jaar buiten te laten staan. Dit in tegenstelling tot houten tuinmeubelen die tijdens de wintermaanden best binnen worden opgeslagen.

Zijn gegoten aluminium tuinmeubelen echt onderhoudsvrij?

Ja, absoluut! Het enige wat u moet doen om uw terrasmeubelen er zo goed als nieuw te laten uitzien is ze afwassen met water en zeep. Zo eenvoudig is het.

Roest gegoten aluminium?

Aluminium roest niet of oxideert niet.

Waarom zou ik bij Lazy Susan Ltd kopen?

Kwaliteit, service en prijs zijn zeker de drie belangrijkste redenen om een aluminium tuinmeubelen set van Lazy Susan Ltd te kopen. De getuigenissen van onze klanten bewijzen dit.

Kwaliteit: al onze metalen tuinmeubelen zijn gemaakt van eersteklas kwaliteit ruw aluminium, afgewerkt met een zeer duurzame poedercoating. De coating is bestand tegen ultra-violet (het zonlicht) licht. Niettegenstaande, zoals bij een nieuwe auto moet je je toch verwachten aan een zekere graad van vervaging door de jaren heen. Hier kan je niet omheen, dit zal het geval zijn voor alle aluminium terrasmeubelen. De gelaste tuinstoelen zijn ontworpen om op elkaar gestapeld te worden. De zelfbouw stoelen, daarentegen zijn dat niet. Speciale aandacht is besteed aan het ontwerp van de rugleuning van de stoelen om hen zo comfortabel mogelijk te maken, zelfs zonder kussen. De grotere ronde en ovale tafels zijn meestal voorzien van een “Lazy Susan”. Dit is een draaiplateau die in het midden van de tafel wordt geplaatst zodat iedereen zich door een simpele draai zelf kan bedienen. De Lazy Susan is voorzien van een opening voor de parasol.

Service: Alle telefoons en e-mails worden snel en efficiënt afgehandeld. Binnen de kortst mogelijke tijd krijgt u een antwoord op al uw vragen. Wij zijn een klein team. Daardoor is het niet nodig dat vragen eerst naar een andere afdeling doorgestuurd worden. U krijgt snel antwoord van één van onze toegewijde medewerkers die er alles zal aan doen om u een optimale service te bieden. Lazy Susan Ltd is trots op haar snelle en efficiënte klantenservice.

Prijs: Als klein bedrijf kunnen we onze overheadkosten laag houden. Lazy Susan heeft geen dure winkel of showroom. Klanten zijn wel van harte welkom om het magazijn in Chichester, West Sussex te bezoeken. Wij voorzien slechts een beperkt budget voor reclame en gebruiken het Internet om potentiële klanten, die op zoek zijn naar kwaliteits tuinmeubelen, te bereiken. Omdat Lazy Susan Ltd uitsluitend gespecialiseerd is in metalen tuinmeubelen, zijn we in staat om in zodanige hoeveelheden aan te kopen dat we zeer concurrerende prijzen van onze leveranciers kunnen bekomen. Deze lagere aankoopkosten reflecteren zich direct in onze verkoopprijzen. Onze collectie is rechtstreeks afkomstig van onze fabriek in het Verre Oosten. Dit stelt ons in staat om sterk concurrerend te zijn en een geweldig product tegen zeer goede prijzen aan te bieden.

Zijn er verdoken kosten?

De vermelde prijzen zijn incl. BTW en leveringskosten. Bij de productomschrijving staat precies vermeld welke artikelen bij de tuinset horen. De meerkost voor sommige modellen van stoelen is duidelijk aangegeven en wordt nog eens apart vermeld in het overzicht van de bestelling.

Zijn een parasol en een parasolvoet in de prijs begrepen?

Neen, maar ze kunnen wel tegen een verminderde prijs aangekocht worden samen met de tuinset.

Kan ik extra stoelen kopen?

Ja, extra stoelen kunnen steeds bijgekocht worden.

Zijn de kussens in de prijs begrepen?

Neen, maar ze kunnen wel tegen een verminderde prijs aangekocht worden samen met de tuinset.

In welke maten zijn de kussens beschikbaar?

Voor de stoelen zijn er twee soorten kussens; Zitkussens, die alleen de zitting van de stoel bedekken en hoge rugkussens, die de zitting en de rugleuning bedekken. Al onze kussens zijn speciaal ontworpen voor onze stoelen en banken zodat ze perfect passen. De kussens zijn vrij dik (5 cm) en daardoor zeer comfortabel. De hoezen zijn voorzien van een ritssluiting zodat ze gemakkelijk afgenomen kunnen worden om ze te wassen. Uw kussens gaan zo meerdere seizoenen mee. De verkrijgbare kleuren zijn: steen, appel groen, marine blauw en terracotta.

Voor foto’s verwijzen wij naar de rubriek stoelen op onze website.

Hoe gemakkelijk is het om een stoel te monteren?

Er is geen enkele montage nodig voor ons gamma stapelbare tuinstoelen. Ze zijn gebruiksklaar als ze uit de fabriek komen.. De zelfbouw modellen kunnen in slechts 6 tot 8 minuten gemonteerd worden. De handleiding maakt het erg eenvoudig. Een instructievideo is tevens hier beschikbaar.

Welke garantie krijgt u?

Lazy Susan Ltd biedt u een garantie van één jaar voor fabrieksfouten. In het voorkomend geval, zullen we het defecte onderdeel binnen de 7 dagen (afhankelijk van beschikbaarheid) vervangen.

Laatst bekeken