Leveringen

Dank u voor uw bestelling bij Lazy Susan. We streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen en maken gebruik van een aantal vertrouwde bezorgpartners om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Wij zijn blij gratis levering naar België, Luxemburg en Duitsland aan te kunnen bieden. Bovendien kunnen wij verzenden naar Frankrijk en Oostenrijk, waar een klein bedrag verzendkosten van toepassing is.

2 en 4 zits sets met April, Rose, Emma en Kate stoelen, bistro sets en banken

Deze bestellingen worden geleverd met een van onze vertrouwde koeriers, DHL, DPD, of TNT. Uw goederen worden binnen 7 dagen na uw bestelling vanuit ons magazijn verzonden. Wij vragen u rekening te houden met een extra 2 dagen voor de levering.

De koerier zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om u op de hoogte te houden van de tracking-informatie en u te laten weten wanneer u de levering kunt verwachten. Wij willen u verzoeken bij het plaatsen van uw bestelling een mobiel nummer door te geven, zodat onze koeriers contact met u kunnen opnemen.

6, 8 en 10 zits sets met alle stoelen en alle sets met Jane, Maria en Mary stapelbare stoelen

Uw goederen worden binnen 7 dagen na uw bestelling vanuit ons magazijn verzonden. Wij verzoeken u rekening te houden met een extra termijn van 14 dagen voor de levering.

Deze sets zullen worden geleverd door onze full service logistieke partner, Jan Krediet, gevestigd in Nederland.

Jan Krediet heeft maar liefst een eeuw ervaring in de internationale logistiek en een team dat zich inzet voor de best mogelijke service voor al onze klanten.

Bij alle 2-mans leveringen worden uw meubelen door Jan Krediet met zorg in uw tuin, terras of buitenruimte afgeleverd, klaar om door u gemonteerd te worden, en om van te genieten.

Wij willen u verzoeken bij het plaatsen van uw bestelling een mobiel nummer door te geven, zo kan Jan Krediet u op de hoogte houden van de tracking en levertijden.

Laatst bekeken