Kwaliteitsgarantie

Onze toewijding aan kwaliteit garandeert dat alle Lazy Susan producten ontworpen en vervaardigd worden met behulp van materialen en productietechnieken van de hoogste kwaliteit. Om het vertrouwen dat we hebben in de kwaliteit van de meubels te onderstrepen, bieden we de volgende garanties:-

3 Jaar

Structureel

Tijdens de garantieperiode worden producten naar goeddunken van het bedrijf gratis gerepareerd of onderdelen vervangen, dit dekt materiaal- en fabricagefouten. Alleen onderdelen worden vervangen als aan de onderstaande algemene voorwaarden is voldaan.

Verf/Poedercoating

Onze verf en poedercoating zijn speciaal aangebracht om lang mee te gaan en duurzaam te zijn. Mocht er tijdens de garantieperiode een probleem ontstaan met uw coating, dan kunnen onderdelen naar goeddunken van het bedrijf kosteloos worden vervangen. Onderdelen worden alleen vervangen als aan de onderstaande algemene voorwaarden is voldaan.

 

1 Jaar

Accessoires

Kussens

Bij kussens die rechtstreeks bij ons worden besteld, staat beschreven dat ze waterbestendig zijn; ze zijn niet bedoeld om buiten te laten liggen en we wijzen alle claims af wat betreft schade veroorzaakt door slecht weer.

Parasols

Bij parasols die rechtstreeks bij ons worden gekocht, staat beschreven dat ze waterbestendig zijn; ze zijn niet bedoeld om buiten te laten staan. We verkopen onze parasols als een accessoire voor gebruik in combinatie met een tafel en parasolvoet. Bij gebruik als een op zichzelf staand product vervalt elke mogelijke claim.

Parasolvoeten

Om het gewicht te bieden dat nodig is om de parasols te ondersteunen, zijn de parasolvoeten gemaakt van gietijzer in plaats van aluminium, waardoor het mogelijk is dat ze in de loop der jaren kunnen roesten.

 

Garantievoorwaarden

  • Het product mag niet verkeerd of onzorgvuldig gebruikt worden, noch beschadigd, verwaarloosd of in abnormale omstandigheden gebruikt worden.

  • Het product mag alleen worden gebruikt voor normale huishoudelijke doeleinden.

  • Als een geretourneerd product dat niet defect is niet in een verkoopbare staat bij ons aankomt, kunnen we niet het volledige aankoopbedrag terugbetalen. We brengen het bedrag in mindering afhankelijk van de staat van het product en betalen het resterende betaalde bedrag terug.

  • Het woord "gebreken" waarnaar in deze garantie wordt verwezen, betekent onvolkomenheden die het gebruik van het product aantasten. De garantie is niet van toepassing op normale slijtage veroorzaakt door regelmatig gebruik. Schade zoals deuken, krassen, vlekken of soortgelijke onvolkomenheden worden niet gedekt. Lichte kleurvervaging is normaal na langere tijd.

  • De garantie geldt niet voor schade, verlies of andere omstandigheden waar Lazy Susan geen invloed op heeft, zoals schade als gevolg van onbevoegde reparaties, aantasting, nalatigheid, verkeerd gebruik, onjuiste behandeling of misbruik, overmacht zoals: windschade, orkanen, tornado's, overstromingen, brand en andere gebeurtenissen die te wijten zijn aan natuurlijke oorzaken en schade als gevolg van onjuist of onbehoorlijk gebruik.

  • Lazy Susan parasols, kussens en Textilene stoffen zijn uitgesloten en hebben slechts één jaar garantie.

Deze garanties worden aangeboden als extra voordelen en hebben geen invloed op uw wettelijke rechten als consument. Elke klacht zal worden onderzocht en indien deze wordt bevestigd als een materiaal- of fabricagefout onder de voorwaarden van deze garantie, zal Lazy Susan Furniture, naar eigen goeddunken, het betreffende product of onderdeel repareren of vervangen. De beslissing van Lazy Susan om een klacht op te lossen zal definitief zijn. Elk vervangen product of defect onderdeel wordt eigendom van Lazy Susan. Op alle bovenstaande informatie zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

 

Als u vragen of hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met onze klantenservice die u graag verder zal helpen.

 

Laatst bekeken