Kwaliteitsverzekering

EEN JAAR GARANTIE
Toegewijde service TEAM
HIER VOOR JOU

Als relatief klein bedrijf in de meubelindustrie zijn we in staat om de kwaliteit van onze producten en klantenservice gedurende het inkoopproces nauwlettend te volgen.

Om onze reputatie als een betrouwbare , klantgerichte onderneming te behouden , bieden wij alle klanten 1 jaar garantie op al onze meubelen in het zeldzame geval van een ontwerp of productie gerelateerde schade.

Als klant getuigenissen onderstrepen , zijn we toegewijd aan service en zijn trots op de klanttevredenheid en hoogwaardige producten.

Onze onderhoudsvrije meubilair is iets wat we geloven in zo veel, alle van de Lazy Susan personeel Lazy Susan meubilair in hun eigen tuin!

Klanten ervaringen waarin onze kwaliteit en service:

"We kregen uitstekende advies over de producten via de telefoon , en vervolgens werden verwelkomd in het magazijn om te zien en kies de producten . Te allen tijde , het personeel was zeer behulpzaam en een klein probleem was zeer snel opgelost . Het meubilair assortiment verkrijgbaar bij Lazy Susan was veruit de beste bereik ik had ergens gevonden en de kwaliteit lijkt erg hoog . Het bedrijf is indrukwekkend - het is zo zeldzaam om een ​​bedrijf dat lijkt alles goed ( producten , prijs, service ) te vinden, dus ik zou zeker Lazy Susan aan anderen".

Louise Ford

"Dank je wel voor de dienst die u ons hebt gegeven . Levering was snel en we waren erg blij met de tafel , stoelen en een parasol . Uitstekende kwaliteit. Mooie vrije bistro te stellen!"

Kay and Keith Page, Cornwall.

Laatst bekeken