Product met succes toegevoegd.

ROSE Wit

103 x 60cm aluminium tuinbank

264,95 €   264,95 €  

Open van maandag tot vrijdag: 0850644060

10% korting op alles met code LAZY10EU

ROSE tuinbank van metaal in Wit

Met meer dan 250 positieve beoordelingen over de 4 verschillende kleur opties, is het veilig om te zeggen dat onze klanten erg houden van onze stijlvolle Rose bank. De Rose is ontworpen als aanvulling op vele andere Lazy Susan artikelen, en ze is ook mooi en praktisch op zichzelf. Gemaakt van hoogwaardig zanggenoten aluminium met een afwerking in het elegant Wit, de Rose bank zal nooit roesten noch verrotten en kan het hele jaar door buiten blijven staan en vraagt vrijwel geen onderhoud. Wat het de perfecte keuze maakt voor je tuin of binnenplaats. Complementair met je bank, kies een mooi en waterbestendig kussen voor je bank in 4 verschillende kleuren, die worden geleverd aan een sterk gereduceerde prijs als je de Rose Bank koopt in het Wit.

  • Onderhoudsvrij, geen afdekking nodig
  • Bespaar tot 70% op enkele van onze best verkochte producten aller tijden in het gedeelte 'geschenk' hierboven
  • Snelle en eenvoudige montage
  • We helpen je graag! Bel ons nu op 0850644060
Ook verkrijgbaar in Antiek Brons, Leigrijs of Zandkleur

Onze Rose cast aluminium garden bench in klassiek Wit zal elke tuin omvormen in een luxueuze buiten zit- en eethoek, perfect voor het ontvangen van gasten. Voor een versleten effect dat sterk blijft door de jaren heen, ga je naar Rose in Antiek Brons, of in het steeds populairdere Leigrijs, of in zomers Zandkleur.

Geweldige Aanbiedingen

Geweldige AanbiedingenVergeet niet te kijken naar onze geschenken hierboven, we bieden geweldige kortingen van 30-70% op heel wat producten als aanvulling op jouw aankoop van de Rose metal garden bench.

Maak je eigen perfecte set ...

Als je bestelt kun je kiezen uit een varieteit aan stoelen in verschillende uitvoeringen. We bieden ook twee verschillende maten van kussen in adembenemende kleuren en bijpassende parasols met een bijpassende stof en parasolvoet. Bij Lazy Susan willen we je helpen met het ontwerpen van een tuinset, die je met trots de jouwe kunt noemen.

Onderhoudsvrij

De tafels van Lazy Susan zijn gemaakt van hoge kwaliteit, zandgiet aluminium, dat veel voordelen heeft ten opzichte van andere veelgebruikte materialen, zoals smeed- of gietijzer, staal of houten tuinmeubelen, omdat het nooit zal roesten en nooit zal rotten. De tuinmeubelen van Lazy Susan kunnen heel het jaar door buiten blijven staan en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden, van felle zon tot hagel en sneeuw!

We zijn hier om te helpen...

Onze klantendienst is hier om alle vragen te beantwoorden die jij hebt, en is ook bereikbaar om telefonische bestellingen te verwerken. Om in contact te komen met een persoon van ons vriendelijk en behulpzaam team van de klantendienst, bel je ons op 0850644060 , of email naar [email protected]. Bij Lazy Susan proberen we alle emails binnen de 2 uur te beantwoorden, tijdens normale kantooruren. Monsters van kussenkleuren en verschillende metalen afwerkingen van onze tuinmeubelen kunnen worden verzonden op jouw aanvraag. Bezoek ons op monsters pagina, stop diegene die je interesse heeft in je winkelmandje, reken af en we zullen het monster direct naar je versturen.

Snelle, Gratis Levering

Lazy Susan biedt graag gratis levering op alle producten indien mogelijk, zodat er geen verrassende kosten zijn bij het afrekenen. Bij het afrekenen kun je eventuele leveringsvoorkeuren vermelden in het vak "opmerkingen" dat aan de koerier wordt meegedeeld.

Onderhoudsinstructies
  • Veeg droog met een schone doek
  • Geef het een beetje zeepsop; specifieke schoonmaakproducten zijn niet vereist
  • Niet nodig om de set in de winter af te dekken
Iets Goeds Doen

 

Voor elke foto die we ontvangen, doneren we aan goede doelen die mensen samenbrengen. Bijvoorbeeld goede doelen die mensen die het het hardst nodig hebben, toegang tot voedsel en water geven. Ga naar onze Liefdadigheids-pagina om erachter te komen hoe je mee kunt doen en om meer te lezen over de goede doelen waaraan we hebben gedoneerd.

 

Meer lezen
SKU ROSE-BNCH-SET-WH
Breedte 60 cm
Lengte 102 cm
Hoogte 85 cm
Gewicht hoofdartikel 14 kg
Producttype: Bankjes
Package ID: benches_group
Model: Rose
Metalen afwerking: Wit
Bezorging

Wij streven ernaar dit product binnen 9 werkdagen bij u te bezorgen.

Alle leveringen naar Duitsland kunnen worden gevolgd en zijn gratis. Leveringen buiten Duitsland zijn mogelijk tegen een extra vergoeding.

Neem contact op met onze klantenservice op 085 0644 060.

Voor retourzendingen kunt u terecht bij onze retourinformatie.

Creëer je perfecte set
30% korting
Tulip Bistroset - Wit
279,95 € 195,00 €
special offers
Deze optie toevoegen
Ivy Bistrotafel - Wit
219,95 € 175,00 €
special offers
Deze optie toevoegen
Ella Bistrotafel - Wit
209,95 € 157,00 €
special offers
Deze optie toevoegen
Willow Tafel - Wit
119,95 € 95,00 €
special offers
Deze optie toevoegen
Kraanvogel paar - Wit
144,95 € 115,00 €
special offers
Deze optie toevoegen
Rose Bench - White (264,95 €)
20% korting op tuinbankkussens
LATTICE Bankkussen - Terracotta
67,50 € 54,95 €
select
Deze optie toevoegen
LATTICE Bankkussen - Blauw
67,50 € 54,95 €
select
Deze optie toevoegen
Totale prijs 264,95 €  
U kunt het product aan uw winnkelwagen toevoegen:
  • ROSE-BNCH-SET-WH
DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN
4.95 von 5
Gemiddelde feedback basierend auf 75 Bewertungen

Bewerten Sie dieses Produkt

Teilen Sie Ihre Meinung mit anderen Kunden

KLANTBEOORDELING*
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

Diese Kunden haben sich auch angesehen
ROSE Tuinbank - Antiek Brons ROSE Antiek Brons
vanaf 264,95 €  
SHOP NU
Huidige reviews
Dank jullie wel voor de uitstekende service

Ik was het meest onder de indruk van de service die ik kreeg. Ik kon niet geloven hoe snel de levering was. De tuinbank was uitzonderlijk goed verpakt. Ik kan niet wachten tot het goede weer komt zodat ik buiten kan zitten. Ik wil nu alleen nog een bijzettafeltje om 's avonds mijn sherry op te zetten. Ik kan geen wit tafeltje vinden dat bij mijn tuinbank past. Zal op jullie website blijven zoeken.
Dank jullie wel voor de uitstekende service.

Nederland
9 mrt. 2013
Service was uitstekend

De service die ik onlangs van jullie kreeg toen ik een tuintafel kocht was uitstekend, behulpzame telefoontjes en precies aangehouden levertijden. De bezorger was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. De tuinbank is een groot plezier en overtreft bij verre alles wat ik voor het plaatsen van de bestelling op alle andere websites gezien had. Mooi design, en het ziet er uit alsof het een eeuwigheid mee zal gaan. Comfortabel bovendien!

Nederland
20 aug. 2012
Erg blij met de service

Ik was erg blij met de service die ik ontving – de levering van mijn bestelling was aan mijn wensen aangepast en de service was snel, vriendelijk en zonder moeilijkheden. Ik ben heel erg blij met mijn tuinbank – je kunt niet zo gemakkelijk aan witte tuinbanken komen en deze is van uitstekende kwaliteit en het geld meer dan waard. Heel erg bedankt – ik kan Lazy Susan Tuinmeubelen zonder meer aanbevelen en ik zou zeker opnieuw bij jullie bestellen.

Nederland
1 mei 2012
Wondermooi

Na ontvangst van onze Victoria tuintafel en tuinstoelen, hebben we de Rose tuinbank besteld, het is wondermooi. We zijn echt heel tevreden met alles wat we bij Lazy Susan Tuinmeubelen gekocht hebben. We willen jullie opnieuw bedanken voor de geweldige en professionele service.

Nederland
17 apr. 2012
Onder de indruk

Ik kocht 4 Rose tuinstoelen en 1 Rose tuinbank bij Lazy Susan Tuinmeubelen omdat ik al een stevige tuintafel had. Het was een van de schaarse bedrijven waar ik de tuinstoelen apart kon kopen. Gewoonlijk moet je een volledige tuinset kopen, inclusief tuintafel. Ik was op zoek naar stevig, weer- en windbestendige en onderhoudsvrije tuinstoelen en de artikelen die ik bij Lazy Susan Tuinmeubelen kocht voldoen exact aan deze criteria. Ze zien er bovendien absoluut prachtig uit en zijn zo ontzettend comfortabel, zelfs zonder de tuinkussens. Na zolang naar tuinstoelen gezocht te hebben ben ik zo blij dat ik uiteindelijk Lazy Susan Tuinmeubelen gevonden heb. De service was ook uitstekend. Communicatie was excellent en de artikelen werden volgens afspraak geleverd. De tuinbank kwam met schade op een paar plaatsen en, na het sturen van een paar foto's naar Lazy Susan Tuinmeubelen, werd de tuinbank heel erg snel en zonder discussie vervangen. Ik kan dit bedrijf en haar producten zonder meer aanbevelen. Ik ben onder de indruk en geniet in de tuin zittend met familie en vrienden.

Nederland
2 sep. 2011
Laatst bekeken