Product met succes toegevoegd.

EVE Antiek Brons

Aluminium bijzettafel

194,95 €  

Gratis levering

Open van maandag tot vrijdag: 0850644060

10% korting op alles met code LAZY10EU

Ook verkrijgbaar in kleuren:

EVE tuintafel in Antiek brons

60 cm ronde tuintafel van aluminium

Met meer dan 20 geweldige beoordelingen van enkele van onze tevreden klanten, de Eve Bistrotafel in Antiek Brons is een favoriet bij de klanten van Lazy Susan en het is gemakkelijk om te zien waarom - doordat het in het midden mooi gedecoreerd is met bloemen en gemaakt van hoogwaardig zandgegoten aluminium zal het nooit roesten noch verrotten, de Eve tafel heeft een extreem aantrekkelijke prijs en zal er nog vele jaren geweldig uitzien in elke tuin of binnenplaats. Met een diameter van 60 cm en een gewicht van slechts 6,5 kg is deze mooie tafel absoluut perfect voor etentjes buiten en makkelijk te tillen en verplaatsen tot dat je de perfecte plaats hebt gevonden. De Eve wordt ook geleverd als een 2 persoons set, met een effectieve korting op de stoelen of banken die erbij horen. Of als je iets groter wilt voor je vermaak, bekijk dan onze bestsellers June en Alice 4 of 6 persoons sets.

  • Slijtvast, duurzaam gegoten aluminium
  • Snelle en eenvoudige montage
  • Eén van onze behulpzamen medewerkers van de klantendienst wacht om jou te helpen met het samenstellen van je perfecte tuinset, bel ons nu op 0850644060
Ook verkrijgbaar in Leigrijs of Wit

Er is veel vraag naar Eve in tijdloos Antiek Brons, maar waarom probeer je niet één van de alternatieve kleuren dat we beschikbaar hebben zoals klassiek Wit of gladde Leijgrijs. Je kunt zelf een paar Euro’s uitsparen, omdat we regelmatig mooie aanbiedingen hebben op deze prachtige alternatieve kleuren.

Onderhoudsvrij

De tafels van Lazy Susan zijn gemaakt uit zandgiet aluminium dat veel voordelen heeft ten opzichte van andere materialen die veel gebruikt worden bij het produceren van tuinmeubelen. Het belangrijkste, het zal niet roesten of rotten zelf niet in de zwaarste winters. Ben je op zoek naar een set meubelen dat jaren na aankoop nog mooi zal zijn met onderhoudsvrij, zoek dan niet meer verder.

We zijn hier om te helpen...

Bij Lazy Susan zijn we altijd blij om te helpen bij het beantwoorden van vragen van klanten en om rechtstreeks telefonische bestellingen aan te nemen van klanten. Aarzel niet om ons te contacteren! Je kan ons bereiken door te bellen naar 0850644060 , of via email [email protected]. Onze vriendelijke en behulpzame mensen van de klantendienst proberen alle emails binnen de 2 uur te beantwoorden, tijdens kantooruren. Op verzoek kunnen monsters van onze kussenkleuren en metalen tafel kleuren worden verzonden per post om je te helpen de beschikbare opties te verkennen. Als je een monster wil aanvragen, bezoek dan monster pagina en stop het gratis monster dat je interesse heeft in je winkelmandje.

Snelle, Gratis Levering

Gratis levering is een deel van het pakket bij Lazy Susan, we streven ernaar dat de levering bij de klant komt zonder extra kosten omdat we dat voor jou dekken, je kunt veilig verder gaan met afrekenen en er zeker van zijn dat er geen extra kosten worden toegepast.

Onderhoudsinstructies
  • Veeg droog met een schone doek
  • Geef het een beetje zeepsop; specifieke schoonmaakproducten zijn niet vereist
  • Niet nodig om de set in de winter af te dekken
Iets Goeds Doen

Voor elke foto die we ontvangen, doneren we aan goede doelen die mensen samenbrengen. Bijvoorbeeld goede doelen die mensen die het het hardst nodig hebben, toegang tot voedsel en water geven. Ga naar onze Liefdadigheids-pagina om erachter te komen hoe je mee kunt doen en om meer te lezen over de goede doelen waaraan we hebben gedoneerd.

Meer lezen
SKU EVE-TBL-AB
Breedte 60 cm
Lengte 60 cm
Hoogte 74 cm
Gewicht hoofdartikel 6.5 kg
Producttype: Tafels
Package ID: bistro_group
Materiaal: Gegoten aluminium
Model: Eve (table only)
Formaat van de tafel: Ronde
Metalen afwerking: Antiek Brons
Bezorging

Wij streven ernaar dit product binnen 9 werkdagen bij u te bezorgen.

Alle leveringen naar Duitsland kunnen worden gevolgd en zijn gratis. Leveringen buiten Duitsland zijn mogelijk tegen een extra vergoeding.

Neem contact op met onze klantenservice op 085 0644 060.

Voor retourzendingen kunt u terecht bij onze retourinformatie.

Totale prijs 194,95 €  
  • EVE-TBL-AB
DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN
4.95 von 5
Gemiddelde feedback basierend auf 16 Bewertungen

Bewerten Sie dieses Produkt

Teilen Sie Ihre Meinung mit anderen Kunden

KLANTBEOORDELING*
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

Diese Kunden haben sich auch angesehen
White_Eve_Bistro_Table_Cast_Aluminium_Garden_Furniture_1 EVE Wit
194,95 €  
SHOP NU
Huidige reviews

goed spul....

Nederland
14 jul. 2022
Zeer tevreden met mijn aankoop

Een stevige aantrekkelijk uitziende tuintafel. Heeft ook een centraal gat voor het plaatsen van parasol met deksel als hij niet in gebruik is. Zeer tevreden met mijn aankoop

Nederland
8 sep. 2021
Goede kwaliteit

Gewoon goede kwaliteit voor een fatsoenlijke prijs.

Nederland
5 sep. 2021
Uitstekend product.

Uitstekend product.

Nederland
5 sep. 2021
Hou van deze tafel.

Hou van deze tafel.

Nederland
9 jun. 2021
Uitstekende, stevige tafel. Snelle levering.

Uitstekende, stevige tafel. Snelle levering.

Nederland
7 jun. 2021
Zeer aantrekkelijk ontwerp

Zeer aantrekkelijk ontwerp. Uitstekende kwaliteit.

Nederland
24 mei 2021
Precies zoals beschreven en wat ik zocht

Precies zoals beschreven en wat ik zocht. Geweldige kwaliteit. Ik vind het prachtig.

Nederland
7 apr. 2020
Bijpassende bistro tuintafel

Omdat we al een geweldig prachtige tuintafel en tuinstoelen gekocht hadden vulden we die vorige aankoop aan met een bijpassende bistro tuintafel. Net zo als de eerste keer was de levering uiterst efficiënt en erg snel en was de tafel van topkwaliteit. Overigens... voor mijn eerste aankoop ging ik op een dagtrip om de showroom te bezoeken. Ik ontmoette het erg behulpzame personeel en zag met eigen ogen dat alle producten van de bovenste plank zijn.

Nederland
19 jun. 2015
Moeilijk te openen

Doos moeilijk te openen en het was moeilijk om de bubble wrap te verwijderen. Zeker voor een wat oudere dame die alleen woont. Het product ziet er uitermate goed uit – kwaliteit en duurzaamheid. Dat laatste moeten we nog afwachten want ik laat ze buiten staan tijdens de komende winter. Ik kan jullie aan anderen aanbevelen. Ik zag jullie producten in een plaatselijk tuincentrum, maar op het internet hebben jullie veel lagere prijzen en dagelijkse en speciale aanbiedingen. Een aantal van mijn vrienden hebben jullie producten al. Ik doe veel vrijwilligerswerk en dat speelt zich af in gemeenschapshuizen en dergelijke. De kwaliteit van jullie producten zou hen welgelegen zijn. Ik kan er net zo goed een aantal voor hen kopen aangezien ze café's op het trottoir hebben. Hou me voorlopig alsjeblieft op jullie mailing lijst met speciale aanbiedingen, uitverkopen enz. Heel erg bedankt.

Nederland
25 mrt. 2015
Laatst bekeken