Product met succes toegevoegd.

ELLA Antiek Brons

Aluminium bijzettafel

209,95 €  

Gratis levering

Open van maandag tot vrijdag: 0850644060

10% korting op alles met code LAZY10EU

Ook verkrijgbaar in kleuren:

ELLA tuintafel in Antiek brons

60 cm ronde tuintafel van metaal

De prachtige Ella Bistrotafel wordt geleverd met een klassiek Antiek Bronzen afwerking en heeft een diameter van 60 cm. Gemaakt van hoogwaardig gegoten aluminium, deze elegante en compacte bistrotafel is ongevoelig voor roest en volledig weerbestendig, waardoor het de perfecte keuze is voor binnenplaatsen, kleinere tuinen of balkons. De tafel wordt ook geleverd als een 2 persoons set, met een keuze aan elegante stoelen en met een groot aantal scherp afgeprijsde 'geschenk' en kussen opties, zodat je deze set echt kunt personaliseren en eigen kunt maken. Bekijk voor vergelijkbare producten onze bestsellers Tulip en Alessia 2 persoons sets.

  • Onderhoudsvrij gegoten aluminium
  • Snelle en eenvoudige montage
  • Bel ons op 0850644060 en spreek met één van onze deskundigen van de klantendienst om de perfecte tuinset voor je samen te stellen
Ook verkrijgbaar in Leigrijs of Wit

Er is veel vraag naar Ella in tijdloos Antiek Brons, maar waarom probeer je niet één van de alternatieve kleuren dat we beschikbaar hebben zoals klassiek Wit of gladde Leijgrijs. Je kunt zelf een paar Euro’s uitsparen, omdat we regelmatig mooie aanbiedingen hebben op deze prachtige alternatieve kleuren.

Onderhoudsvrij

Vertrouw op Lazy Susan voor aluminium tuinmeubelen van hoge kwaliteit die niet zullen roesten, of rotten zelf in extreme weerstomstandigheden. Tijdens de wintermaanden kan je tafel veilig blijven buiten staan zonder enige bescherming, het zal zo goed als nieuw blijven! Geniet onderhoudsvrij tuinmeubelen met Lazy Susan.

We zijn hier om te helpen...

Onze klantendienst is hier om alle vragen te beantwoorden die jij hebt, en is ook bereikbaar om telefonische bestellingen te verwerken. Om in contact te komen met een persoon van ons vriendelijk en behulpzaam team van de klantendienst, bel je ons op 0850644060 , of email naar [email protected]. Bij Lazy Susan proberen we alle emails binnen de 2 uur te beantwoorden, tijdens normale kantooruren. Monsters van kussenkleuren en verschillende metalen afwerkingen van onze tuinmeubelen kunnen worden verzonden op jouw aanvraag. Bezoek ons op monsters pagina, stop diegene die je interesse heeft in je winkelmandje, reken af en we zullen het monster direct naar je versturen.

Snelle, Gratis Levering

Lazy Susan biedt graag gratis levering op alle producten indien mogelijk, zodat er geen verrassende kosten zijn bij het afrekenen. Bij het afrekenen kun je eventuele leveringsvoorkeuren vermelden in het vak 'opmerkingen' dat aan de koerier wordt meegedeeld.

Onderhoudsinstructies
  • Veeg droog met een schone doek
  • Geef het een beetje zeepsop; specifieke schoonmaakproducten zijn niet vereist
  • Niet nodig om de set in de winter af te dekken
Iets Goeds Doen

Voor elke foto die we ontvangen, doneren we aan goede doelen die mensen samenbrengen. Bijvoorbeeld goede doelen die mensen die het het hardst nodig hebben, toegang tot voedsel en water geven. Ga naar onze Liefdadigheids-pagina om erachter te komen hoe je mee kunt doen en om meer te lezen over de goede doelen waaraan we hebben gedoneerd.

Meer lezen
SKU ELLA-TBL-AB
Breedte 60 cm
Lengte 60 cm
Hoogte 74 cm
Gewicht hoofdartikel 6.5 kg
Producttype: Tafels
Package ID: bistro_group
Materiaal: Gegoten aluminium
Model: Ella table
Formaat van de tafel: Ronde
Metalen afwerking: Antiek Brons
Bezorging

Wij streven ernaar dit product binnen 9 werkdagen bij u te bezorgen.

Alle leveringen naar Duitsland kunnen worden gevolgd en zijn gratis. Leveringen buiten Duitsland zijn mogelijk tegen een extra vergoeding.

Neem contact op met onze klantenservice op 085 0644 060.

Voor retourzendingen kunt u terecht bij onze retourinformatie.

Totale prijs 209,95 €  
  • ELLA-TBL-AB
DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN
4.95 von 5
Gemiddelde feedback basierend auf 30 Bewertungen

Bewerten Sie dieses Produkt

Teilen Sie Ihre Meinung mit anderen Kunden

KLANTBEOORDELING*
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

Diese Kunden haben sich auch angesehen
White_Ella_Bistro_Table_Cast_Aluminium_Garden_Furniture_1 ELLA Wit
209,95 €  
SHOP NU
Huidige reviews
Vijf sterren!

Kan hen zeer zeker aanbevelen (heb dat al gedaan!): Kwaliteitsproduct; geweldige website, gemakkelijk te bestellen; efficiënt leveringssysteem; uitstekende klantenservice.
Vijf sterren! * * * * *

Nederland
1 aug. 2015
Perfect, alles is perfect

Perfect, alles is perfect. De levertijd, de levering zelf en natuurlijk de tuinmeubelen. Gefeliciteerd Lazy Susan Tuinmeubelen. Ik zal vanzelfsprekend jullie services aanbevelen.

Nederland
17 jul. 2015
Erg tevreden.

Erg tevreden.

Nederland
4 jun. 2015
Uitstekende producten

Een aantal jaren geleden kocht ik een tuinbank. Nu kwam ik terug om een klein bijpassend bijzettafeltje te kopen. Het zijn allebei uitstekende producten – ze zien er goed uit en zijn onderhoudsvrij. De instructies voor montage zijn erg duidelijk en gemakkelijk te volgen. Ik zou meer tuinmeubelen kopen als ik een grotere tuin had.

Nederland
17 mrt. 2015
Geen problemen

De procedure was simpel en ik had geen problemen. Echter, het originele artikel moest vervangen worden en dat werd heel erg snel en erg beleefd gedaan met helemaal geen gedoe. Ik kan dit bedrijf ten zeerste aanbevelen. De after sales service was voortreffelijk.

Nederland
15 mei 2014
Een erg professioneel bedrijf...

Een erg professioneel bedrijf...

Nederland
17 mrt. 2014
Robuust en goed ontworpen

Erg goed product – robuust en goed ontworpen.
Leveringsprocedure heel goed doordacht en als klant werd ik heel goed op de hoogte gehouden over de leverdatum (maar had graag een tijdsperiode doorgegeven gekregen – was nu afhankelijk van de goedheid van mijn buren omdat ik niet de hele dag thuis kon zijn).
Montageïnstructie waren niet goed – er was een onderdeel ingesloten waar in de instructies helemaal niet naar gerefereerd werd. Ik moest contact opnemen met iemand bij Lazy Susan Tuinmeubelen (*** - en hij was erg behulpzaam, 5 sterren voor hem!) om erachter te komen wat het was en hoe en waar ik het moest bevestigen.

Nederland
20 okt. 2013
Erg efficiënt bedrijf.

Erg efficiënt bedrijf. Levering was erg snel. We hadden een beschadigd onderdeel aan de tuinstoel en dit werd zonder omhaal en heel erg snel vervangen. Alle personeelsleden waarmee we te maken kregen waren erg beleefd en efficiënt. In het algemeen erg tevreden met de service. Zal hen zeer zeker aan mijn vrienden aanbevelen.

Nederland
23 apr. 2013
Uitstekende service.

Uitstekende service. Goed product. Erg schappelijke prijzen.
Enige verbetering die ik kan bedenken zijn duidelijkere montageïnstructies, maar met een beetje gezond verstand zijn ze in orde.

Nederland
19 apr. 2013
Geweldig

Onze nieuwe bistro tuintafel en tuinstoelen kwamen de dag na de bestelling aan. De leveringsdienst was uitstekend, de aangegeven leverperiode van een uur werd aangehouden. Alles was goed verpakt en er ontbraken geen onderdelen.
Montage was recht toe recht aan, maar ik gebruikte liever mijn eigen dopsleutels voor het draaien van de moeren in plaats van in het pakket ingesloten sleutels die te licht waren.
De tuinmeubelen zijn zoals beschreven, ze zijn goed ontworpen en zien er goed uit. Mijn enige lichte kritiek betreft het gewicht. Ze zijn een beetje lichter dan ik voor gegoten aluminium voorzien had (we wonen op een winderige plek en ik heb bewust voor iets gekozen waarvan ik dacht dat het niet omver geblazen kon worden, maar ik vermoed dat de tuintafel kwetsbaar kan zijn bij een gematigde windstoot).
Al met al een geweldige service en een goed product.

Nederland
15 mrt. 2013
Laatst bekeken