Product met succes toegevoegd.

SANDRA Wit

Aluminium koffietafel

114,95 €  

Gratis levering

Open van maandag tot vrijdag: 0850644060

10% korting op alles met code LAZY10EU

SANDRA tuintafel in Wit

54 cm vierkante tuintafel

De Sandra is een charmante koffie tafel die speciaal is ontworpen om te matchen bij ons klassiek Lazy Susan Furniture aanbod, zodat je stoelen of banken kunt toevoegen aan de Sandra en een mooie en ontspannende ruimte kunt creëren in je tuin of binnenplaats. Gemaakt van hoogwaardig zandgegoten aluminium en een gewicht van slechts 6 kg, deze robuuste en praktische tafel zal nooit roesten en nooit verrotten en kan worden gebruikt om drankjes, bestek en kruiden op te plaatsen waardoor je je grote eettafel niet moet overbelasten. Onze klanten bij Lazy Susan zijn er helemaal gek op - maar neem ons niet gewoon op ons woord, bekijk de 120+ positieve beoordelingen over de Sandra tafel.

  • Onderhoudsvrij, geen afdekking nodig
  • Snelle en eenvoudige montage
  • Bel nu op 0850644060 om onze nieuwste en beste aanbiedingen te ontdekken
Ook verkrijgbaar in Antiek Brons of Leigrijs

Onze Sandra in klassiek Wit zal elke tuin omvormen in een luxueuze buiten zit- en eethoek, perfect voor het ontvangen van gasten. Voor een versleten effect dat sterk blijft door de jaren heen, ga je naar Sandra in Antiek Brons, of in het steeds populairdere Leigrijs.

Onderhoudsvrij

De tafels van Lazy Susan zijn gemaakt van hoge kwaliteit, zandgiet aluminium, dat veel voordelen heeft ten opzichte van andere veelgebruikte materialen, zoals smeed- of gietijzer, staal of houten tuinmeubelen, omdat het nooit zal roesten en nooit zal rotten. De tuinmeubelen van Lazy Susan kunnen heel het jaar door buiten blijven staan en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden, van felle zon tot hagel en sneeuw!

We zijn hier om te helpen...

Het team van Lazy Susan is altijd hier als je meer wilt weten over producten waar je interesse in hebt of de leveringsprocedure, dus bel ons op 0850644060 of stuur een email naar [email protected]. Bij Lazy Susan proberen we alle emails binnen de 2 uur te beantwoorden, tijdens normale kantooruren. We sturen ook met plezier monsters van kussenkleuren en de metalen afwerking op de tafels. Monsters zullen per post worden verzonden, en ze kunnen worden aangevraagd door naar onze voorbeeldpagina te gaan en degene die je interesse heeft in je winkelmandje te stoppen.

Snelle, Gratis Levering

Lazy Susan biedt graag gratis levering op alle producten indien mogelijk, zodat er geen verrassende kosten zijn bij het afrekenen. Bij het afrekenen kun je eventuele leveringsvoorkeuren vermelden in het vak 'opmerkingen' dat aan de koerier wordt meegedeeld.

Onderhoudsinstructies
  • Veeg droog met een schone doek
  • Geef het een beetje zeepsop; specifieke schoonmaakproducten zijn niet vereist
  • Niet nodig om de set in de winter af te dekken
Iets Goeds Doen

 

Voor elke foto die we ontvangen, doneren we aan goede doelen die mensen samenbrengen. Bijvoorbeeld goede doelen die mensen die het het hardst nodig hebben, toegang tot voedsel en water geven. Ga naar onze Liefdadigheids-pagina om erachter te komen hoe je mee kunt doen en om meer te lezen over de goede doelen waaraan we hebben gedoneerd.

 

Meer lezen
SKU SAND-TBL-WH
Breedte 54 cm
Lengte 54 cm
Hoogte 48 cm
Gewicht hoofdartikel 6 kg
Producttype: Koffie tafels
Materiaal: Gegoten aluminium
Model: White Sandra Side Table
Benodigde ruimte: 60 cm
Formaat van de tafel: Vierkant
Metalen afwerking: Wit
Bezorging

Wij streven ernaar dit product binnen 9 werkdagen bij u te bezorgen.

Alle leveringen naar Duitsland kunnen worden gevolgd en zijn gratis. Leveringen buiten Duitsland zijn mogelijk tegen een extra vergoeding.

Neem contact op met onze klantenservice op 085 0644 060.

Voor retourzendingen kunt u terecht bij onze retourinformatie.

Totale prijs 114,95 €  
  • SAND-TBL-WH
DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN
4.95 von 5
Gemiddelde feedback basierend auf 20 Bewertungen

Bewerten Sie dieses Produkt

Teilen Sie Ihre Meinung mit anderen Kunden

KLANTBEOORDELING*
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

Diese Kunden haben sich auch angesehen
Sandra_Side_Table_Cast_Aluminium_Garden_Furniture_1 SANDRA Antiek Brons
114,95 €  
SHOP NU
Huidige reviews
Behulpzame en charmante assistente

Erg gemakkelijk om de bestelling te plaatsen in de handen van een erg behulpzaam en charmante assistente. Er werd me aangeraden een koffietafel te bestellen in plaats van de bistro tuintafel omdat die comfortabeler bij de tuinbank past die we onlangs gekocht hadden. We kunnen jullie aan anderen aanbevelen en hebben dat al gedaan.

Nederland
21 sep. 2015
Alles is perfect

Levertijd werd haarscherp aangehouden. Niets toe te voegen. Alles is perfect.

Nederland
21 jun. 2015
Op jullie service is absoluut niks aan te merken

Op jullie service is absoluut niks aan te merken. De producten, die op jullie goed uitziende website aangeboden worden, zijn prachtig, hebben een perfect ontwerp, zijn gemakkelijk in elkaar te zetten en, eenmaal opgebouwd, erg comfortabel.
De bezorger was professioneel, snel en op tijd, zelfs als je in aanmerking neemt dat ik in Polen woon.
Ik kan Lazy Susan Tuinmeubelen zonder voorbehoud aan iedereen aanbevelen!!!

Nederland
12 jun. 2015
Eenvoudig

Eenvoudige bestelling, eenvoudige levering, kwam op de veronderstelde tijd aan, gemakkelijk in elkaar te zetten, voortreffelijk verpakt en niks ontbreekt! Ziet er geweldig uit op mijn tegelvloer. Dit is de tweede keer dat ik bij jullie koop en deze keer met het vertrouwen dat alles voor de volle 100% perfect zal zijn. Heel erg bedankt.

Nederland
28 mei 2015
Meubelen van hoge kwaliteit

Lazy Susan Tuinmeubelen heeft de meubelen van hoge kwaliteit voor buiten waar ik naar op zoek ben tegen een redelijke prijs en redelijke verzendkosten. Ik heb recentelijk mijn derde bestelling van de laatste vier jaar geplaatst en ik blijf me verbazen over de geweldige producten, de klantenzorg en de leveringssnelheid. Ik woon in Canada en de laatste zending kwam minder dan een week na het plaatsen van mijn bestelling aan. Ik kan Lazy Susan Tuinmeubelen aanbevelen aan iedereen die kwaliteit belangrijk vindt..

Nederland
7 mei 2015
Goede kwaliteit.

Goede kwaliteit.

Nederland
3 mei 2015
Uitstekend en professioneel.

Erg tevreden met de service. Uitstekend en professioneel.

Nederland
24 apr. 2015
Snel, zoals besteld, hoge kwaliteit, eenvoudig te monteren, nuttig in gebruik - kan niet beter

Snel, zoals besteld, hoge kwaliteit, eenvoudig te monteren, nuttig in gebruik - kan niet beter.

Nederland
7 nov. 2014
Ik kan mij alleen maar gelukkig prijzen.

Ik ben al jaren klant bij Lazy Susan Tuinmeubelen (zelfs toen Lazy Susan enkel in het Verenigd Koninkrijk actief was) en ik kan mij alleen maar gelukkig prijzen.

Nederland
25 mrt. 2014
Uitstekende service en goederen van hoge kwaliteit.

Uitstekende service en goederen van hoge kwaliteit.

Nederland
23 jan. 2014
Laatst bekeken