Zakelijke Klanten

Lazy Susan tuinmeubelen

Handelsaanvragen

Naast het dienen van het publiek, van Cornwall tot Chester, van Londen tot Lanarkshire, heeft Lazy Susan ons bedrijf uitgebreid om een ​​groot aantal handelsklanten in het Verenigd Koninkrijk te bedienen.

We hebben hieronder een paar voorbeelden geselecteerd om u te helpen zien wie we recent hebben geleverd.

Stuur een e-mail naar [email protected] of bel op +441243717197 voor meer informatie.

Trouwlocaties

Trouwlocaties metalen tuinmeubelen

Hampton Court Palace - Onze tafels en stoelen worden ter plekke gebruikt voor functies en inhouse catering. Hampton Court Palace kocht een aantal vier seater ronde sets in wit, om te gebruiken bij huwelijksfeesten.

Upwaltham Farm Barns - Ons meubilair wordt gebruikt op de prachtige bruilofts- en feestlocatie Upwaltham Farm om buiten op functies te zitten. Het stijlvolle design van onze meubels werkt prachtig in de schilderachtige omgeving. Onderhoudsvriendelijk en opvallend in vorm, het kan buiten worden achtergelaten als het niet in gebruik is en eenvoudig wordt weggeveegd voor functies. Gemaakt van aluminium, het is lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen.


Sportieve locaties

onderhuidsvrij tuinmeubelen

Pedham Place Golf Centre - Deze populaire en onlangs gerenoveerde 18-holes golfbaan in Swanley, Kent is de thuisbasis van meer dan tien van onze 4-zits ronde 120cm dinersets.

Saffron Walden Golfclub - De thuisbasis van een van de mooiste parklandschap golfbanen in East Anglia, Saffron Walden Golf Club heeft een aantal van onze ronde 6 persoons buiten dineren sets op hun terras met uitzicht op de 18e groen. We hebben een aanbod aan de clubleden uitgebreid met korting op hun eigen sets en hebben een aantal clubleden geleverd.

Shirley Park Golfclub

Hartney Witney Golfclub

Belton Park Golfclub

Lisburn Golfclub

Wimbledon Tennisclub - Een aantal van onze sets is te vinden op de site van Wimbledon Tennis Club. Het onderhoudsvrije, weerbestendige karakter van het meubilair betekent dat ze het hele jaar door aan de kant van het hof kunnen worden gehouden, indien nodig.

Tennisclub handel meubelen


Activiteitencentra

Zeilclub meubelen

Chester Zoo- Onze meubels zijn te vinden onder de dieren op het terrein van Chester Zoo. Welnu, niet precies tussen de dieren, maar grenzend aan een historisch gebouw. Chester Zoo kocht een half dozijn sets met zitplaatsen voor meer dan 40.

Pleasurewood Hills Country Park - Het populaire themapark heeft een aantal van onze eetgelegenheden die onze producten twee opeenvolgende jaren hebben besteld voor hun openbare cateringruimte. Pleasurewood Hills bestelde ongeveer 25 bistro-tafels met elk 4 Jane metalen stapelstoelen. De stoelen van Jane en Mary zijn bijzonder geschikt voor contractgebruik, omdat ze zowel licht als zeer duurzaam zijn.

Carylon Bay Touring Park

Bosham Zeilclub - Ons meubilair wordt gebruikt in de Bosham Sailing Club. Omdat het weerbestendig is, biedt ons zitmeubel de perfecte zitplaats voor een kadavoor glas wijn na een lange dag op het water. Op slechts 3 meter van de zee roest het aluminium tuinmeubilair van Lazy Susan niet, dus het is de perfecte keuze voor kusteigenschappen. Als gevolg van het zien van het meubilair hier, hebben verschillende clubleden nu Lazy Susan-meubels in hun huizen staan.


Verzorgingshuizen

South Lanarkshire Council Care Homes - We hebben 34 orders geleverd aan verschillende faciliteiten namens South Lanakshire Council

Oldercare Care Homes - locaties in Sussex en Hampshire. Een andere operator voor thuiszorg, waar we veel grote rechthoekige 8-10-plaatsen Madison-sets hebben geleverd.

Chelsea Hospital Retirement Home


Hotels

The Savoy Hotel

Tylney Hall Hotel

Burrendale Hotel

Ramada Jarvis Hotel

Villa Magdala

Hotel onderhuidsvrije meubels


Kantoren

Dairy Crest - We zijn er trots op om plaats te bieden aan personeel op het terrein van Dairy Crest

Mulberry Headquarters

The Institute of Directors


Lazy Susan leverde ook handelsklanten in het buitenland!

Om er een paar te noemen...

Auberge de Cassagne (5*) (Frankrijk)

Hôtel Marinca & Spa (5*) (Frankrijk)

Villas Luz Romana (Portugal)

Antique Hotel (Griekenland)

Antique hotel Griekenland handelsklant

Laatst bekeken