Gratis Levering

Lazy Susan is al verscheept tuinmeubelen rond de wereld, van Japan naar Californië , via IJsland , Denemarken en zelfs Jordan. De verzendkosten binnen Nederland is gratis , tenzij anders aangegeven. Bezorging door buiten Transporteurs.

1. Interlink Express

<p

Sinds eind 2014 kunnen we ook bieden ook de scheepvaart met Interlink / DPD voor kleinere pakketten. Met deze service kunt u onder vermelding van uw mobiele nummer , telefoonnummer of e-mailadres uur precies arangieren levering van uw bestelling. U kunt ook volgen via het tracking-nummer dat we beschikbaar stellen om u de voortgang van uw pakket precies. Als u niet passen in een levertijd, dan kunt u deze nieuw te maken , of om uw bestelling afgeleverd bij een buur of naar een veilige plaats. De levertijd is 2-3 dagen.

2. TNT Post
<p

TNT Post is een bodedienst , die we gebruiken om kleinere pakketten die met de hand kan worden geleverd leveren. Wij zullen u een tracking-nummer beschikbaar is , waarmee u de locatie van een van uw bestelling. Wij adviseren om ter plaatse op het moment van levering, of een veilige plek voor de levering te bepalen of dit niet mogelijk is. De levertijd is ongeveer 3 - 4 dagen

3. KÜHNE & NAGEL / Rhenus / Geodis
<p

Kuehne & Nagel is een internationaal pallet transporter die we gebruiken om grotere sets van meubilair sturen. Hiervoor moet de klant grotere leveringen op het moment van levering op de site om te tekenen voor de goederen. Uw bestelling komt op een houten pallet en aan uw deur wordt gebracht. Als u een bestelling plaatst , kunt u een verzoek in het opmerkingenveld aan het eind van het bestellen van een bepaalde dag voor de levering. De normale levertijd is tussen de 4 en 5 werkdagen .

Hier hebben we een kleine collectie die leveringsmogelijkheden van onze producten ( afhankelijk van de grootte en het gewicht ):

Product

Mogelijke levering opties

Bank

Interlink

Bistro Sets

Interlink

Zijtafel

Interlink

Parasol of paraplu staan ​​2,5 m

Interlink

Parasol tot 2.5m

TNT

Anna Mia of tafels + stoelen met zelf-assemblage

Interlink

Anna Mia of tafels + stoelen gelaste

Kühne & Nagel/Rhenus/Geodis

Alles is groter dan 120cm Ronde placemats

Kühne & Nagel/Rhenus/Geodis

Levertijden:Aangezien de leveringen door een extern bedrijf worden geleverd , hebben we geen directe controle over de levertijden. Wij vragen de trucking bedrijf over aan onze klanten vooraf te bellen in de middag naar de levering of de ochtend van levering. Zo moet dan het transportbedrijf overeenkomen een akkoord over de levering worden gemaakt , en niet met de Lazy Susan. Als de toegewezen de levering bedrijf reageert niet op tijd , neem dan contact met ons op. U zult begrijpen dat onjuiste adresgegevens kan de levering vertragen.

Het maakt ons trots om te zeggen dat 99 % van onze leveringen op tijd aankomen. Niettemin , de levertijden zijn helaas slechts schattingen waar wij en onze transportbedrijven houden ons zo goed mogelijk. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de levering in een bepaald tijdsbestek en bieden daarom geen vergoeding voor een unpunctual aangekomen levering.

De levering teken:De goederen zullen aan uw deur worden gebracht , en iemand moet er om te tekenen voor de succesvolle oplevering. Als u niet thuis kan zijn voor de levering , dan kunt u ervoor zorgen dat een buurman op de opgegeven of gewenste dag op de site. Wij willen graag uw bestelling terughoudend om te vertrekken voor de deur , en vraag de opdracht met de levering bedrijf , dus de goederen terug te keren naar het volgende kamp , en dan plannen een levering op een andere dag. Dit kan een vergoeding maken voor de re- aanbod.

Houd er ook opgemerkt dat de lokale expediteur Kuhne + Nagel voor de levering ( als niet - EU-burgers ) inklaring ( aangifte) , evenals de invoerbelasting voor Zwitserland rekening wordt gehouden . Deze zijn verschuldigd bij de levering van goederen en bedragen 8 % van de waarde .

Als niet- EU-burger, je bent natuurlijk niet aan de btw onderworpen.

Neem dan contact met ons op en wij zullen u informeren over de levering en douane kosten voor Zwitserland voor uw inviduelle bestelling.

Bel ons , of stuur ons een e-mail:

Email: [email protected]
Email: [email protected]

Laatst bekeken