Lazy Susan – Do Some Good in 2020

Nu we het nieuwe jaar beginnen, wilden we van de gelegenheid gebruik maken om jullie te bedanken voor de fenomenale steun voor onze Do Some Good liefdadigheidsactie in 2020.

Nu we het nieuwe jaar beginnen, wilden we van de gelegenheid gebruik maken om jullie te bedanken voor de fenomenale steun voor onze Do Some Good liefdadigheidsactie in 2020.

Ook vorig jaar werden weer prachtige klantenfoto's ingezonden, en daarmee konden we een ongelooflijke 10% van onze nettowinst aan onze gekozen liefdadigheidspartners schenken.

COVID-19 maakte 2020 voor ons allemaal tot een bijzonder uitdagend jaar, en bij het begin van het nieuwe jaar bevonden we ons opnieuw in een nationale lockdown.

Ons Do Some Good initiatief is echter van kracht naar kracht blijven gaan, en we willen dat dat in 2021 zo blijft. Onze liefdadigheidspartners hebben onze hulp meer dan ooit nodig.

We zijn erg trots op wat we bereikt hebben, succes is te danken aan de foto's die jullie ons sturen, en we blijven vol trots. Niet alleen vanwege het aantal foto’s dat we ontvingen maar ook de kwaliteit van de foto's.

De kwaliteit is zelfs zo hoog dat je ze niet alleen in onze Fotogalerij vindt, maar ook op de productpagina's van onze winkel en op veel van ons marketingmateriaal.

...Dus, laat ze maar komen!

Maar voor we vooruit kijken naar 2021, wil ik nog even terugblikken op enkele van onze belangrijkste schenkingen van vorig jaar:

Captain Tom's Wandeling voor de NHS

 

We kennen allemaal het verhaal van kapitein Tom Moore en zijn ongelooflijke prestaties tijdens de eerste lockdown. Ik denk dat we met recht kunnen zeggen dat kapitein Tom de wereld verenigde en ons hoop gaf toen dat het meest nodig was.

Het Lazy Susan team was zo geïnspireerd dat we een donatie van 10.000 pond deden aan Captain Tom's Walk for the NHS. Op het laatste moment had zijn Just Giving pagina maar liefst £32.796.355 opgebracht voorNHS Charities Together.

Kapitein Tom's fenomenale recordbrekende inspanningen blijven een verschil maken voor NHS personeel, vrijwilligers en patiënten, en je kunt nog steeds je steentje bijdragen om hen te steunen in de strijd tegen Covid.

Hoewel zijn eigen Just Giving pagina nu gesloten is, kunnen donaties en fondsenwerving voor de oproep nog steeds gedaan worden op nhscharitiestogether.justgiving.com.

Je kunt ook www.captaintom.org bezoeken om zijn reis verder te volgen.

FareShare

 

Dit is een organisatie die we de afgelopen jaren een aantal keren gesteund hebben via onze Do Some Good campagne.

Met een landelijk netwerk van liefdadige voedsel her-distributeurs, bestaande uit 17 onafhankelijke organisaties, nemen ze voedseloverschotten van goede kwaliteit uit de hele voedingsmiddelenindustrie en brengen ze die naar bijna 11.000 liefdadigheidsinstellingen en gemeenschapsgroepen.

Het eten dat ze distribueren is voedzaam, niet over datum én goed om te eten.

Het bereikt liefdadigheidsinstellingen in het hele VK, waaronder ontbijtclubs op scholen, lunchclubs voor ouderen, opvangtehuizen voor daklozen, en buurtcafés, enz. Elke week levert FareShare genoeg voedsel om bijna een miljoen maaltijden voor kwetsbare mensen te bereiden.

COVID-19 heeft een grote invloed gehad op hun manier van werken, maar ze blijven een volledige nationale operatie draaiende houden en brengen ook tijdens de crisis voedsel naar kwetsbare mensen.

Hopelijk heeft onze donatie van £ 2.500 hen bij hun inspanningen geholpen, en je kunt meer te weten komen over het werk dat ze doen of je eigen donatie rechtstreeks aan hen overmaken op fareshare.org.uk.

FoodCycle

FoodCycle is een andere van onze vaste liefdadigheidspartners, en vorig jaar schonken we ook £2.500 aan hen.

Net als FareShare zamelt ook deze Britse liefdadigheidsorganisatie voedseloverschotten in, maar ze koppelen het aan vrije keukenruimtes en vrijwilligers om drie-gangen maaltijden te bereiden voor mensen die het risico lopen op voedselarmoede en sociaal isolement.

FoodCycle opereert vanuit Londen maar ze organiseren activiteiten in het hele Verenigd Koninkrijk, hun doel is gemeenschappen te versterken door mensen samen te brengen rond een gezonde maaltijd.

Ze willen vriendschappen aanmoedigen door ruimtes te creëren waar mensen van alle achtergronden en rangen en standen samen plezier kunnen maken. Tegelijk verbeteren ze voeding, onderwijs en verminderen ze honger door gezonde maaltijden te koken voor mensen in nood.

Je kunt meer te weten komen over het ongelooflijke werk dat ze doen op hun website, www.foodcycle.org.uk.

St Wilfrid's Hospice

St Wilfrid's Hospice ligt vlak voor de deur van Lazy Susan HQ, het is een ander goed doel dat we de afgelopen jaren weer een aantal keren gesteund hebben.  

In 2020 schonken we ze £ 8.500, waaronder £ 5.500 aan nieuwe tuinmeubelen die ze in hun winkels kunnen doorverkopen.

St Wilfrid's Hospice is een onafhankelijke plaatselijke liefdadigheidsinstelling en al meer dan 30 jaar verzorgen en ondersteunen ze mensen in onze gemeenschap die in de laatste fase van hun leven zijn.

Hun voornaamste doel is, in samenwerking met de NHS en andere plaatselijke diensten, specialistische palliatieve zorg en zorg aan het einde van het leven van hoge kwaliteit te verlenen.

De schenkingen en tuinmeubelsets die we hen vorig jaar stuurden droegen bij tot het inzamelen van een ongelooflijke £2 miljoen, die allemaal naar de exploitatie van het Hospice gaan.

Schenkingen in alle soorten en maten kunnen gedaan worden in hun schenkingscentrum aan Terminus Road, vlakbij de Lazy Susan kantoren.

Meer informatie vind je op hun website stwh.co.uk en details/locaties van hun winkels vind je op stwh.co.uk/shops.

Living Paintings

 

 

Afgelopen zomer liep de 11-jarige Ted een marathon waarvan al het geld dat hij ophaalde naar Living Paintings ging. Wij hielpen hem op zijn tocht door £2,000 te doneren op zijn Just Giving account.

Living Paintings is een prachtige Britse liefdadigheidsinstelling die tactiele boeken voor blinden maakt. Michael, de eigenaar van Lazy Susan, had destijds het volgende te zeggen over de beslissing om deze donatie te doen: 

"Ik wilde een plaatselijke organisatie dicht bij huis steunen als onderdeel van het Do Some Good initiatief. Ik zocht op Just Giving naar fondsenwerving uit Portsmouth. Teds verhaal en streven resoneerden gewoon heel erg met het team en mij. Ik had het gevoel dat we een grote impact konden hebben, en dat onze donatie een positief effect op hem zou hebben, en tegelijk een geweldig doel zou steunen."

LifeHouse

Het LifeHouse is een advies- en steunpunt en keuken die warm eten serveert. Het is een liefdadigheidsinstelling die we nog niet eerder gesteund hadden, de organisatie werd onder onze aandacht gebracht door een lid van het Lazy Susan team.

Ze zijn niet ver van ons gevestigd aan de Albert Road in Southsea en richten zich op de directe problemen van mensen die dakloos en verslaafd zijn in de omgeving van Southsea en Portsmouth.

Velen in Lazy Susan's thuisstad worden geconfronteerd met wanhopige situaties, maar wat de omstandigheden ook zijn, het doel van het LifeHouse is te laten zien dat er een uitweg is. Ze reiken uit met een plan om ervoor te zorgen dat iedereen de kans krijgt zijn situatie te verbeteren door een grote verscheidenheid aan ondersteunende diensten.

Het LifeHouse wordt gesteund door een liefdadigheidsinstelling zonder winstoogmerk en gerund door een Manager, Trustees en een geweldig, enthousiast team van vrijwilligers, die praktische middelen en steun bieden aan mensen in nood.

Je kunt meer over ze te weten komen, over het prachtige werk dat het team in onze plaatselijke gemeenschap doet, en je eigen donatie doen op LifeHouse.org.uk.

Je kunt hier meer lezen over onze donatie aan het LifeHouse project.

Arms Around The Child

Arms Around The Child is ook een liefdadigheidsinstelling waar we in 2020 voor het eerst een donatie aan deden. Ze zijn een wereldwijde liefdadigheidsinstelling die streeft naar een betere en vriendelijkere omgeving voor kinderen die in extreme tegenspoed leven.

AATC stelt dat: "Soms lijken de problemen van de wereld of problemen in ons eigen leven zo groot of overweldigend dat we het niet kunnen dragen of ons ontoereikend voelen, maar we kunnen allemaal meewerken aan een vriendelijker wereld voor kinderen, want als wij het niet zijn, wie dan wel?"

Arms Around The Child vraagt ons gewoon hen te helpen een krachtige impact te creëren door te weigeren onze menselijke familie de rug toe te keren en vastberadenheid te tonen in ons streven het leven van anderen in minder fortuinlijke omstandigheden dan het onze te veranderen.

Help ons hen te helpen... Je kunt hier meer lezen over onze donatie en het werk dat Arms Around The Child overal ter wereld doen. 

Britse Hart Stichting

 

We hebben de Britse Hartstichting nog niet eerder rechtstreeks gesteund, dus besloten we aan het eind van het jaar een grote donatie van onze moderne tuinmeubelsets met een netto waarde van £ 4.625 naar hen op te sturen.

De schenking bestond uit 150 Stoelen en 33 Tafels die ze in hun winkels kunnen verkopen om de broodnodige fondsen te werven.

Covid-19 heeft hun vermogen om nieuw onderzoek te financieren gehalveerd, op een moment dat de harten meer dan ooit hulp nodig hebben. 

Ze hebben deze Kerst dringend onze steun nodig, en dit was een geweldige manier voor Lazy Susan om ze te helpen.

Met meer dan 180 gespecialiseerde British Heart Foundation Home winkels over het hele Verenigde Koninkrijk die een scala aan kwaliteitsartikelen verkopen zoals banken, eetsets, en tuinmeubelen, helpt het BHF hen om broodnodige fondsen te werven.

De BHF financiert momenteel elk jaar meer dan £100 miljoen aan onderzoek naar alle hart- en vaatziekten en de dingen die ze veroorzaken...

Hartziekten, beroertes, vasculaire dementie, diabetes, ze zijn allemaal met elkaar verbonden, en ze liggen allemaal onder de microscoop van de BHF.

Meer informatie over de BHF en het werk dat ze doen vind je hier

Business2Schools

We volgden onze BHF donatie met een nog grotere zending naar een andere nieuwe liefdadigheidsinstelling die we ook nog niet eerder steunden, Business2Schools.

Met een netto waarde van £12.197 bestond hun donatie uit 57 Tafels en 300 Stoelen. B2S kan dit meubilair dan herverdelen over verschillende scholen in het Verenigde Koninkrijk die er behoefte aan hebben.

Hun voornaamste doel is om ongewenst kantoormeubilair en technologie van bedrijven in te nemen en opnieuw te verdelen. Het doel is de infrastructuur in scholen te helpen verbeteren, door ze te voorzien van snellere computers en meubilair dat een meer ambitieuze leeromgeving schept.

Als je bedrijf in het VK gevestigd is en je verhuist, of je computers en kantoormeubilair aan het vernieuwen bent, zou ik je dringend willen vragen te overwegen de dingen die je niet meer nodig hebt aan hen te schenken.

Dit is nieuwe voorraad die we ook gestuurd hebben, dus hopelijk speelt het een kleine rol in hun hulp om dat te bereiken.

Het mooie van de moderne tuinmeubels die we ze schonken is dat ze ook binnen en buiten gebruikt kunnen worden, dat ze een perfect bureau vormen, en dat ze gemaakt zijn van duurzaam gegoten aluminium, zodat ze het schoolleven kunnen doorstaan.

Naarmate elke school onze meubels ontvangt, beloofde B2S dat ze reacties, foto's en dankbrieven zullen sturen, dus we kijken ernaar uit, en we zullen ze zeker op onze blog of social media kanalen delen als we ze krijgen.

Meer informatie over Business2Schools en het werk dat ze doen vind je hier.

Help ons om iets goeds te doen

De zomer laat nog een paar maanden op zich wachten en het weer is de laatste tijd behoorlijk guur, maar je kunt ons nog steeds foto's sturen van je Lazy Susan tuinmeubelen.

Er zijn een paar eenvoudige manieren waarop je ons dan kunt helpen om wat goeds te doen:

1.            Mail ons de foto's naar [email protected].
2.            Deel ze en tag ons op @LazySusanFurniture op Facebook of @lazysusanfurniture op Instagram.
3.            Of plaats een beoordeling van je nieuwe meubels op Trustpilot.

We doneren voor elke set foto's die je stuurt of recensie die je plaatst.

 

Deel dit artikel
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.