Product met succes toegevoegd.

LATTICE 60 cm Wit

Draaiplateau

139,95 €  

Gratis levering

Bel nu: 0850644060

 

OVERZICHT

  • 60cm Wit Draaiplateau
  • Draait bij plaatsing op een tafel
  • Weerbestendig
  • Snelle levering


Met elke foto die je verzendt, zal Lazy Susan een persoon in nood helpen.

Totale prijs 139,95 €  
  • 60CM-LAT-LAZY-WH
60cm LATTICE draaiplateau in Wit Deze 60cm Lattice Lazy Susan zal het middelpunt van de...meer

60cm LATTICE draaiplateau in Wit

Deze 60cm Lattice Lazy Susan zal het middelpunt van de aandacht zijn op je tafel en hoewel ze een streling voor het oog is, is ze ook gemaakt van hoogwaardig zandgegoten aluminium waardoor ze nooit zal roesten noch verrotten en volledig weerbestendig is. De 60cm Lattice Lazy Susan is ontworpen om perfect te matchen met de meeste van onze 6 of 8 persoons sets en maakt het doorgeven van specerije, salades en drankjes zo gemakkelijk dat je je zal afvragen hoe je het ooit zonder hebt gedaan. Ook verkrijgbaar in 80 cm of 90 cm.

  • 60 cm zandgegoten aluminium Lazy Susan draaiplateau
  • De perfecte aanvulling om sauzen, kruiden en andere specerijen door te geven aan onze grotere tafels
  • De ideale partner voor onze tafels voor 4 tot 6 personen
  • Bel nu op 0850644060 om onze nieuwste en beste aanbiedingen te ontdekken
Onderhoudsvrij

Vertrouw op Lazy Susan voor aluminium tuinmeubelen van hoge kwaliteit die niet zullen roesten, of rotten zelf in extreme weerstomstandigheden. Tijdens de wintermaanden kan je tafel veilig blijven buiten staan zonder enige bescherming, het zal zo goed als nieuw blijven! Geniet onderhoudsvrij tuinmeubelen met Lazy Susan.

We zijn hier om te helpen...

Onze klantendienst is hier om alle vragen te beantwoorden die jij hebt, en is ook bereikbaar om telefonische bestellingen te verwerken. Om in contact te komen met een persoon van ons vriendelijk en behulpzaam team van de klantendienst, bel je ons op 0850644060 , of email naar [email protected]. Bij Lazy Susan proberen we alle emails binnen de 2 uur te beantwoorden, tijdens normale kantooruren. Monsters van kussenkleuren en verschillende metalen afwerkingen van onze tuinmeubelen kunnen worden verzonden op jouw aanvraag. Bezoek ons op monsters pagina, stop diegene die je interesse heeft in je winkelmandje, reken af en we zullen het monster direct naar je versturen.

Snelle, Gratis Levering

Lazy Susan biedt graag gratis levering op alle producten indien mogelijk, zodat er geen verrassende kosten zijn bij het afrekenen. Bij het afrekenen kun je eventuele leveringsvoorkeuren vermelden in het vak "opmerkingen" dat aan de koerier wordt meegedeeld.

Iets Goeds Doen

 

Voor elke foto die we ontvangen, doneren we aan goede doelen die mensen samenbrengen. Bijvoorbeeld goede doelen die mensen die het het hardst nodig hebben, toegang tot voedsel en water geven. Ga naar onze Liefdadigheids-pagina om erachter te komen hoe je mee kunt doen en om meer te lezen over de goede doelen waaraan we hebben gedoneerd.

 

Meer lezen
SKU 60CM-LAT-LAZY-WH
Breedte 60 cm
Länge 60 cm
Höhe 60 cm
Gewicht Des Hauptartikels 5 kg
Package ID: bistro_group, tables_group
Materiaal: Gegoten aluminium
Model: 60cm Lattice Lazy Susan
Metalen afwerking: Wit
Afmetingen

N/A

Bezorging

We would expect this item to be dispatched within 3 working days with either XDP or DPD Local. Once dispatched they will contact you with tracking details. Please allow a further 3-5 days for delivery.

*Note that if this item is ordered in addition to a table and chairs set then please use the delivery times for the largest item you have ordered.

DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken