Product met succes toegevoegd.

LATTICE 60 cm Antiek Brons

Draaiplateau

139,95 €  

Gratis levering

Open van maandag tot vrijdag: 0850644060
Ook verkrijgbaar in kleuren:

60cm LATTICE draaiplateau in Antiek brons

De 60cm Lattice Lazy Susan is het kleinste draaiplateau accessoire dat we verkopenen we raden het aan om de aankoop van tafels met 6 of 8 zitplaatsen aan te vullen. Deze Lazy Susan is echt het middelpunt van de aandacht op elke tafel en is niet alleen een mooi object, maar ook buitengewoon functioneel omdat de Lazy Susan functie het doorgeven van specerijen, salades en drankjes aan de tafel zoveel gemakkelijker maakt. Doordat het gemaakt is van hoogwaardig gegoten aluminium is het extreem robuust en zal het niet roesten of verrotten. Wat wil zeggen dat de Lazy Susan het hele jaar door op je tafel mag blijven en onderhoud niet nodig is.

  • 60 cm zandgegoten aluminium Lazy Susan draaiplateau
  • De perfecte aanvulling om sauzen, kruiden en andere specerijen door te geven aan onze grotere tafels
  • De ideale partner voor onze tafels voor 4 tot 6 personen
  • Heb je vragen over je bestelling? Bel ons op 0850644060 en we helpen je graag verder
Onderhoudsvrij

Vertrouw op Lazy Susan voor aluminium tuinmeubelen van hoge kwaliteit die niet zullen roesten, of rotten zelf in extreme weerstomstandigheden. Tijdens de wintermaanden kan je tafel veilig blijven buiten staan zonder enige bescherming, het zal zo goed als nieuw blijven! Geniet onderhoudsvrij tuinmeubelen met Lazy Susan.

We zijn hier om te helpen...

Bij Lazy Susan zijn we altijd blij om te helpen bij het beantwoorden van vragen van klanten en om rechtstreeks telefonische bestellingen aan te nemen van klanten. Aarzel niet om ons te contacteren! Je kan ons bereiken door te bellen naar 0850644060 , of via email [email protected]. Onze vriendelijke en behulpzame mensen van de klantendienst proberen alle emails binnen de 2 uur te beantwoorden, tijdens kantooruren. Op verzoek kunnen monsters van onze kussenkleuren en metalen tafel kleuren worden verzonden per post om je te helpen de beschikbare opties te verkennen. Als je een monster wil aanvragen, bezoek dan monster pagina en stop het gratis monster dat je interesse heeft in je winkelmandje.

Snelle, Gratis Levering

Gratis levering is een deel van het pakket bij Lazy Susan, we streven ernaar dat de levering bij de klant komt zonder extra kosten omdat we dat voor jou dekken, je kunt veilig verder gaan met afrekenen en er zeker van zijn dat er geen extra kosten worden toegepast.

Iets Goeds Doen

 

Voor elke foto die we ontvangen, doneren we aan goede doelen die mensen samenbrengen. Bijvoorbeeld goede doelen die mensen die het het hardst nodig hebben, toegang tot voedsel en water geven. Ga naar onze Liefdadigheids-pagina om erachter te komen hoe je mee kunt doen en om meer te lezen over de goede doelen waaraan we hebben gedoneerd.

 

Meer lezen
SKU 60CM-LAT-LAZY-AB
Breedte 60 cm
Lengte 60 cm
Hoogte 3 cm
Gewicht hoofdartikel 3.6 kg
Producttype: Lazy Susans
Package ID: bistro_group
Materiaal: Gegoten aluminium
Model: 60 cm Lattice Lazy susans, 60 cm Lattice Lazy Susan
Metalen afwerking: Antiek Brons
Afmetingen

N/A

Bezorging

Wij streven ernaar dit product binnen 9 werkdagen bij u te bezorgen.

Alle leveringen naar Duitsland kunnen worden gevolgd en zijn gratis. Leveringen buiten Duitsland zijn mogelijk tegen een extra vergoeding.

Neem contact op met onze klantenservice op 085 0644 060.

Voor retourzendingen kunt u terecht bij onze retourinformatie.

Totale prijs 139,95 €  
  • 60CM-LAT-LAZY-AB
DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN
4.85 von 5
Gemiddelde feedback basierend auf 22 Bewertungen

Bewerten Sie dieses Produkt

Teilen Sie Ihre Meinung mit anderen Kunden

KLANTBEOORDELING*
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

Diese Kunden haben sich auch angesehen
Leigrijs Traliewerk Draaiplateau 60cm LATTICE 60 cm Leigrijs
139,95 €  
SHOP NU
Huidige reviews

Erg leuk dat draaiplateau!

Nederland
9 sep. 2023
Betrouwbare kwaliteit

Betrouwbare kwaliteit

Nederland
28 aug. 2023
Uitstekend bedrijf

Uitstekend bedrijf

Nederland
3 aug. 2023
Hoge kwaliteit.

De service is snel, betrouwbaar en goed. We waren erg tevreden met de hoge kwaliteit van het product en de klantenservice.

Nederland
29 mei 2023
Uitstekende service

Uitstekende service - Geweldige keuze aan tuinmeubels - zelfs met een Lazy Susan draaielement voor het midden van de tafel- wat super is- Het was gemakkelijk te bestellen - er is een hulplijn indien nodig - dank u, we hadden de onze meer dan een jaar en zijn niet aangetast door het weer - gewoon een warm zeepsopje en een doek erover - het beste tuinmeubilair die ik ooit heb gekocht - ziet er zo stijlvol uit.

Nederland
26 apr. 2023
We zijn dol op de Lazy Susan!

We zijn dol op de Lazy Susan! Hij is echt handig als we buiten eten of zelfs gewoon voor een drankje. Blij met de aankoop .

Nederland
6 sep. 2021
Ik ben erg blij met mijn aankoop

Hoewel het 4 weken duurde voor de levering ben ik erg blij met mijn aankoop

Nederland
19 jul. 2021
Net wat nodig is

Precies wat nodig is om buiten rond een tafel te entertainen.

Nederland
7 jun. 2021
Leuk om dit op tafel te hebben

Leuk om dit op tafel te hebben

Nederland
7 jun. 2021
We vinden de meubels prachtig maar...

We vinden het meubel prachtig, maar het was nogal tijdrovend en lastig in elkaar te zetten. het echte probleem was dat de ring waar de poten aan bevestigd worden een boven- en onderkant heeft die nergens aangegeven staan. We bevestigden de poten eraan en ontdekten toen dat ze niet in lijn stonden met het beslag op het tafelblad. Ik belde Lazy Susan en kreeg meteen te horen dat we de poten waarschijnlijk verkeerd om aan de ring hadden bevestigd. Er zitten twee kleine afvoergaatjes aan de kant die naar beneden moet wijzen. Dit is duidelijk een veel voorkomend probleem, dus waarom wordt er in de gebruiksaanwijzing niet op gewezen? Er ging veel tijd mee verloren!

Nederland
6 jun. 2021
Laatst bekeken