Product met succes toegevoegd.

ZARA GREY (2 SEATER SET)

79,95 €   0,00 €  

Rufen sie uns an : 089 120 895009

 

OVERZICHT
 • 60 cm vierkante tafel met stoelen
 • Tafel en 2 stoelen
 • ook beschikbaar met 4 of 6 stoelen
 • snelle levering

Met elke foto die je verzendt, zal Lazy Susan een persoon in nood helpen.
ZARA Bistroset (Tafel en 2 stoelen) - Grijs (79,95 €)
Totale prijs 79,95 €  
 • ZAR-BISTRO-2-SET-GY
ZARA bistro set in Grijs 60 cm vierkante bistrotafel met 2 bijpassende stoelen Onze Zara...meer

ZARA bistro set in Grijs

60 cm vierkante bistrotafel met 2 bijpassende stoelen

Onze Zara Bistro Set in een gladde grijze afwerking is inclusief een opvouwbare vierkante stalen tafel met 2 opvouwbare stoelen. Met een afmeting van 60 x 60 cm en gewicht onder de 5 kg, de Zara is eenvoudig en elegant, en gebouw om mee te gaan - waardoor het een ideale set is voor elk balkon, binnenplaats of kleine tuin. Want het vraagt niet veel plaats en kan eenvoudig worden opgeklapt. De mooie Zara Bistro wordt ook geleverd als een 4 persoons set, waardoor je effectief een grote korting krijgt op 2 extra stoelen. Deze set wordt ook geleerd in het klassiek Antiek Brons of een moderne Zwarte afwerking.

 • Bestendig en duurzaam staal
 • Met inbegrip van twee bijpassende bistro stoelen
 • Geen montage nodig
 • Zijn er nog vragen? Bel onze vriendelijke klantendienst op +441243 71 71 97
Ook verkrijgbaar in Antiek Brons, Zwart of Wit

De Zara in Grijs en zijn slanke, gladde metalen afwerking zal beneden worden door je gasten, vrienden en familie. De Zara is ook verkrijgbaar in klassiek Antiek Brons, diep Zwart of klassiek Wit.

We zijn hier om te helpen...

Het team van Lazy Susan is altijd hier als je meer wilt weten over producten waar je interesse in hebt of de leveringsprocedure, dus bel ons op +441243 717197 of stuur een email naar [email protected]. Bij Lazy Susan proberen we alle emails binnen de 2 uur te beantwoorden, tijdens normale kantooruren. We sturen ook met plezier monsters van kussenkleuren en de metalen afwerking op de tafels. Monsters zullen per post worden verzonden, en ze kunnen worden aangevraagd door naar onze voorbeeldpagina te gaan en degene die je interesse heeft in je winkelmandje te stoppen.

Snelle, Gratis Levering

Lazy Susan biedt graag gratis levering op alle producten indien mogelijk, zodat er geen verrassende kosten zijn bij het afrekenen. Bij het afrekenen kun je eventuele leveringsvoorkeuren vermelden in het vak "opmerkingen" dat aan de koerier wordt meegedeeld.

Onderhoudsinstructies
 • Veeg droog met een schone doek
 • Geef het een beetje zeepsop; specifieke schoonmaakproducten zijn niet vereist
 • Niet nodig om de set in de winter af te dekken
Iets goeds doen

We zorgen ervoor dat elke foto die je naar ons stuurt echt telt, door een donatie te maken voor elke keer je een foto stuurt. Donaties tussen de 10 € - 20 € worden gedaan aan één van onze gekozen goede doelen voor elke foto die we ontvangen. Sommige foto’s van klanten worden ook op onze hoofdsite geplaatst! We denken echt dat we samen Do Some Good kunnen doen. Stuur ons je foto’s op [email protected]

Meer lezen
SKU ZAR-BISTRO-2-SET-GY
Breedte 60 cm
Länge 60 cm
Höhe 71 cm
Gewicht Des Hauptartikels 4.8 kg
Package ID: bistro_group
Metalen afwerking: Grijs
Bezorging
Lazy Susan Tabel levering

Gratis levering Lazy Susan zijn blij met de overgrote meerderheid van onze klanten gratis levering , maandag - vrijdag bieden . Bij de kassa kunt u aangeven op welke dag je wilt levering in het ' opmerkingenveld ' te accepteren . Als u een vraag , aarzel dan niet om e-mail [email protected]

Levering met TNT: We samen met TNT voor de levering van de meerderheid van onze flat - verpakt 4-6 zits sets. Ze verzamelen de producten van ons en leveren ze aan uw deur in 4-5 werkdagen . Elk item wordt individueel verpakt .

Standard Delivery: Standaard levering van de orders met niet plat verpakt items worden veilig verzonden verpakt op een pallet . Dit zorgt ervoor dat alle items bij elkaar blijven tijdens het transport . Zodra u ons op de hoogte van uw leveringsdatum aangewezen , zullen wij uw bestelling verzenden. Pallet leveringen worden gedaan door middel van onze distributiepartners in de pallet netwerk dat onder andere:
K and N logo

Geodis Logo

Rhenus Logo

Let op : Alle pallets worden geleverd aan de wegrand dwz . uw voordeur.

Voor meer informatie, zie onze leveringen pagina hier

DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken