MADISON Antiek Brons (16 personen)
520 x 120 cm rechthoekige aluminium tuinset

Price as selected:

€ 3.299,00

MADISON Antiek Brons (16 personen)
520 x 120 cm rechthoekige aluminium tuinset

MADISON Antiek Brons (16 personen)
520 x 120 cm rechthoekige aluminium tuinset

Totale prijs: € 0,00

 
Bel ons : 441243717197
OVERZICHT
  • 520 cm x 120 cm rechthoekige tuintafel
  • 16 Metall tuinstoelen
  • ook beschikbaar met banken
  • Antiek Brons

Met elke foto die je verzendt, zal Lazy Susan een persoon in nood helpen.
Montage

* Vereiste velden

Totale prijs: € 0,00

Omschrijving

Details

MADISON Antiek Brons 16 personen 520 x 120 cm Rechthoekige aluminium tuinset

Deze zeer ruime aluminium tuinset voor 16 personen bestaat uit twee 8 personen tafels van het type Madison. Deze tuintafels kunnen daarom opgesteld worden als één lange tafel of als twee aparte tafels. Deze aluminium tuinset is perfect voor een grote tuin en kan zelfs ingezet worden in een café of andere gelegenheid. Om volledig gebruik te maken van de Madison 16 personen tuinset heeft u maximaal 670 cm bij 270 cm aan vloeroppervlak nodig. (Zie specificaties en afmetingen voor meer informatie).

De twee tafels hebben elk een lengte van 260 cm, een breedte van 120 cm en een hoogte van 73 cm. De totale grootte is 520 cm bij 120 cm. Beide tafels wegen 58 kilo en u kunt bij de aanschaf van deze aluminium tuinset kiezen uit 16 tuinstoelen of 8 tuinbanken (2 stoelen staan gelijk aan 1 bank). Neemt u a.u.b. contact met ons op als u wilt kiezen voor de tuinbanken.

Het klassieke design van deze grote tuinset zorgt voor een combinatie van ruimte, comfort en duurzaamheid. Trakteer je gasten jarenlang op een uitstekende diner ervaring. Eén klant roemde al eens de kwaliteit en de elegantie van deze eettafel.

De Madison 16 personen tuinset is beschikbaar in antiek brons en in het wit. Bij Lazy Susan Tuinmeubelen kunt u ook kiezen voor kleinere tuinsets zoals voor 10 personen of voor 8 personen. Ook hebben wij vele accessoires in ons assortiment zoals parasols.

Montage

View File Emma Chair (1.56 MB)
View File Kate Chair (1.28 MB)
View File April Chair (1.52 MB)
View File Rose Chair (1.94 MB)
View File Madison Table (582.98 KB)

Specificatie

Aanvullende Informatie

Sku MAD-TBL-16-SET-AB
Model Madison 3m
Tafel Vorm Rechthoekige
breedte 118
lengte 2 x 256.5
hoogte 72.5
Diameter Nee
Vereiste vloeroppervlakte 670cm x 270cm
Tafelgewicht Nee
Stoelgewicht Nee
Productgewicht Nee
Materiaal Gegoten aluminium

Afmeting

Levering

Lazy Susan Tabel levering

Gratis levering Lazy Susan zijn blij met de overgrote meerderheid van onze klanten gratis levering , maandag - vrijdag bieden . Bij de kassa kunt u aangeven op welke dag je wilt levering in het ' opmerkingenveld ' te accepteren . Als u een vraag , aarzel dan niet om e-mail [email protected]

Levering met TNT: We samen met TNT voor de levering van de meerderheid van onze flat - verpakt 4-6 zits sets. Ze verzamelen de producten van ons en leveren ze aan uw deur in 4-5 werkdagen . Elk item wordt individueel verpakt .

Standard Delivery: Standaard levering van de orders met niet plat verpakt items worden veilig verzonden verpakt op een pallet . Dit zorgt ervoor dat alle items bij elkaar blijven tijdens het transport . Zodra u ons op de hoogte van uw leveringsdatum aangewezen , zullen wij uw bestelling verzenden. Pallet leveringen worden gedaan door middel van onze distributiepartners in de pallet netwerk dat onder andere:
K and N logo

Geodis Logo

Rhenus Logo

Let op : Alle pallets worden geleverd aan de wegrand dwz . uw voordeur.

Voor meer informatie, zie onze leveringen pagina hier

Lazy Susan Gratis levering

Video

<div class="video-container"><iframe width="1280" height="720" src="//www.youtube.com/embed/aVesC28miBs?rel=0" frameborder=0" allowfullscreen></iframe></div>

Wat zeggen onze klanten?

View all Customer Reviews

Vertel ons wat je dekt over dit item!
Please, wait...