Leveren en retourneren

 

Ons doel bij Lazy Susan is zorgen voor topkwaliteit producten, de beste service te leveren en een snelle levering te garanderen voor onze klanten in Nederland en de rest van Europa.

Al jaren leveren wij duurzame tuinmeubelen van hoge kwaliteit aan onze geliefde klanten in Nederland. We zijn erg trots op de vele positieve reviews die we door de jaren heen ontvangen hebben van onze Nederlandse klanten waarin zij onze service en de kwaliteit van onze producten prijzen. Nu willen we graag de volgende stap zetten om er voor te zorgen dat we een nog betere service kunnen leveren aan onze Nederlandse klanten.

Na Brexit hebben we helaasde beslissing moeten nemen om tijdelijk de leveringen aan Europa stop te zetten, dit was een lastig besluit voor ons en we zijn erg teleurgesteld dat we tijdelijk niet de producten, service en snelle levering kunnen bieden die onze Europese klanten de afgelopen jaren van ons gewend waren.

Gezien deze lastige situatie zijn we extra verheugd dat we kunnen aankondigen dat we, begin 2022, een nieuw, groot magazijn gaan openen in Brabant.

We zijn altijd op zoek naar manieren om onze geliefde klanten beter van dienst te kunnen zijn. Met dit nieuwe magazijn in Nederland kunnen in 2022 een flinke stap maken om precies dat te doen, onze klanten beter en sneller voorzien van producten en service.

Onze nieuwe, centraal gelegen Nederlandse logistieke hub voor Europa zorgt ervoor dat we snelle, gratis levering binnen 48 uur kunnen garanderen voor alle 350 miljoen inwoners van de Europese Unie.

Het geweldige nieuws is dat je nu al jouw tuinmeubelset kan reserveren en je op die manier zeker beter van levering in Nederland begin maart 2022.

Geen kosten vooraf - het enige wat je hoeft te doen is tijdens het bestelproces ‘Overboeking’ selecteren als betaalmethode. Een medewerker van onze vriendelijke klantenservice afdeling zal tegen de tijd dat we uw bestelling gaan leveren contact met u opnemen over de betaling.

We kijken er naar uit om volgend jaar vanuit onze nieuwe Nederlandse thuisbasis onze hoge kwaliteit tuinmeubelen bij jou thuis of te leveren.

Mocht je vragen hebben over, twijfel dan niet en neem contact op met ons klantenservice team. Ze staan voor je klaar er helpen je graag.

We zijn bereikbaar van 10:00 tot 20:00 Maandag tot en met vrijdag en van 11:00 tot 19:00 in het weekend en kijken ernaar uit om je te helpen met eventuele vragen!

 

We hebben gekozen voor een ruime locatie om ervoor te zorgen dat we altijd voldoende voorraad hebben om jouw bestelling zo snel mogelijk te kunnen leveren

We hebben gekozen voor een ruime locatie om ervoor te zorgen dat we altijd voldoende voorraad hebben om jouw bestelling zo snel mogelijk te kunnen leveren.

 

Ons grote en moderne magazijn vlakbij Eindhoven in Brabant. Centraal gelegen om snel gemakkelijk te kunnen leveren in onder andere Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en de rest van Europa.

Ons grote en moderne magazijn vlakbij Eindhoven in Brabant. Centraal gelegen om snel gemakkelijk te kunnen leveren in onder andere Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en de rest van Europa.

 

 

 

Laatst bekeken