ISABELLE Wit (12 personen)
304 x 121 cm uitschuifbare tuinset

Price as selected:

€ 2.899,00

ISABELLE Wit (12 personen)
304 x 121 cm uitschuifbare tuinset

ISABELLE Wit (12 personen)
304 x 121 cm uitschuifbare tuinset

Totale prijs: € 0,00

 
Bel ons : 441243717197

Het product is weer beschikbaar vanaf


Ook verkrijgbaar in kleuren:

Antiek Brons

2.699€

Antiek Brons

ToonOVERZICHT
  • 203 cm - 304 cm tuintafel
  • 12 aluminium tuinstoelen
  • beschikbaar in Wit en in Antiek Brons
  • speciale aanbieding

Met elke foto die je verzendt, zal Lazy Susan een persoon in nood helpen.
Montage

* Vereiste velden

Totale prijs: € 0,00

Het product is weer beschikbaar vanaf

Omschrijving

Details

ISABELLE Witte 12 personen 304 x 121 cm Uitschuifbare tuinset

De Isabelle is één van de in 2015 geïntroduceerde rechthoekige uitschuifbare eettafels van Lazy Susan. Deze smeedijzeren tuinsets zijn zeer comfortabel en met het innovatieve ontwerp bespaart u bovendien zo veel mogelijk ruimte. Deze tuinset is in de standaard uitvoering goed voor 6 personen. Wanneer u de tafel uitschuift kunnen er zelfs 12 personen aan deze moderne uitschuifbare eettafel zitten!

Bij Lazy Susan Tuinmeubelen garanderen we dat onze aluminium tuinmeubelen van hoge kwaliteit zijn. Bij de Isabelle tuintafel is dat niet anders. Deze tuinset voor 6 personen is ideaal voor elk weertype en u hoeft de tuinset dus ook niet steeds naar binnen te halen tijdens de winter of een regenbui.

De Isabelle is in de standaard variant 203 cm bij 121 cm. U kunt de Isabelle uitschuiven tot 304 cm lang; de breedte blijft 121 cm.

Het benodigde oppervlak voor de Isabelle tuintafel is 450 cm bij 270 cm in de meest uitgebreide variant van de tafel (volledig uitgeschoven). (Zie specificaties en afmetingen voor meer details).

Deze zeer ruimte uitschuiftafel weegt 95 kilo en in uitgeschoven vorm kunnen er 12 aluminium tuinstoelen om de tuintafel heen staan. U kunt ook kiezen voor tuinbanken in plaats van tuinstoelen. Houdt u er hierbij rekening mee dat een tuinbankje in grootte gelijk staat aan twee tuinstoelen.

Overweegt u ook eens om een parasol te bestellen bij uw aanschaf van de Isabelle tuintafel. Lazy Susan Tuinmeubelen heeft een ruim assortiment aan parasols waar gegarandeerd een parasol bij zit die perfect aansluit bij zowel het ontwerp van de Isabelle als uw eigen persoonlijke voorkeur.

De Isabelle tuinset is naast de witte variant ook beschikbaar in antiek brons.

Montage

View File Rose Chair (1.91 MB)
View File April Chair (1.49 MB)
View File Emma Chair (1.53 MB)

Specificatie

Aanvullende Informatie

Sku ISA-TBL-12-SET-WH
Model Isabelle Rectangular Extension
Tafel Vorm Rechthoekige
breedte 121
lengte 304
hoogte 75
Diameter Nee
Vereiste vloeroppervlakte 270 x 450
Tafelgewicht 80 kg
Stoelgewicht Nee
Productgewicht Nee
Materiaal Gegoten aluminium

Afmeting

Levering

Lazy Susan Tabel levering

Gratis levering Lazy Susan zijn blij met de overgrote meerderheid van onze klanten gratis levering , maandag - vrijdag bieden . Bij de kassa kunt u aangeven op welke dag je wilt levering in het ' opmerkingenveld ' te accepteren . Als u een vraag , aarzel dan niet om e-mail [email protected]

Levering met TNT: We samen met TNT voor de levering van de meerderheid van onze flat - verpakt 4-6 zits sets. Ze verzamelen de producten van ons en leveren ze aan uw deur in 4-5 werkdagen . Elk item wordt individueel verpakt .

Standard Delivery: Standaard levering van de orders met niet plat verpakt items worden veilig verzonden verpakt op een pallet . Dit zorgt ervoor dat alle items bij elkaar blijven tijdens het transport . Zodra u ons op de hoogte van uw leveringsdatum aangewezen , zullen wij uw bestelling verzenden. Pallet leveringen worden gedaan door middel van onze distributiepartners in de pallet netwerk dat onder andere:
K and N logo

Geodis Logo

Rhenus Logo

Let op : Alle pallets worden geleverd aan de wegrand dwz . uw voordeur.

Voor meer informatie, zie onze leveringen pagina hier

Lazy Susan Gratis levering

Video

The attribute [laz_video_url] was not found or is empty.

Wat zeggen onze klanten?

View all Customer Reviews

Gemiddelde waardering:
op de basis van 1 recensie
Please, wait...