Beoordelingen

Pagina:
Pagina:
 • Super sfeervolle tuinset van een prima leverancier
  Wij bestelden tafel Alice, 4 x stoel April, een parasol + voet en 4 rugkussens (terracotta ). Dag na bestellen nog 2 rugkussens bijbesteld, zonder enig probleem. Uiteindelijk is alles binnen een week, maar wel in 3 sessies, afgeleverd. Heel mooi en degelijk spul, makkelijk te monteren. Alles ziet er uit als op de website wordt getoond. Eigenlijk verrassend dat het degelijker en solide aanvoelt dan wij hadden gedacht. De tafel zal bij een flinke storm niet weg waaien. Ook de stoelen zijn zwaar genoeg om buiten te laten staan met een stevige storm. De parasol en voet zijn ook beiden van zeer degelijke kwaliteit. Mooi is de knik mogelijkheid van de parasol! Gezien de kwaliteit gaan wij hier hopelijk heel veel jaren van genieten. Lots off thanks Lazy Susan.
 • Erg tevreden met alle aspecten
  Erg tevreden met alle aspecten van het kopen van onze tuinmeubelen en kan jullie aan andere mensen aanbevelen.
 • Geweldig team, behulpzaam en efficiënt.
  Geweldig team, behulpzaam en efficiënt.
 • Service en klantenondersteuning waren uitstekend.
  Service en klantenondersteuning waren uitstekend. Bij het uitpakken bleken een aantal stoelpoten krassen en lakschade te hebben, maar ze werden snel vervangen. Als je de instructies voor het opbouwen van de tuinstoelen volgt zal je geen probleem hebben de plastic afdekkapjes op de bouten te krijgen. Je moet eerst de zitting van de tuinstoel in elkaar zetten en de armleuningen inpassen zonder de moeren en bouten aan te draaien en dan pas de stoelpoten monteren. Alle bouten voor de armleuningen van de tuinstoelen en de tuintafel zijn te lang (ongeveer 5mm) waardoor de plastic kapjes de bouten niet afdekken.
 • Erg tevreden
  Ik was erg tevreden met alle aspecten en kan jullie bedrijf aanbevelen.
 • Geweldig product.
  Uitstekende klantenservice van begin tot eind. Geweldig product.
 • Erg efficiënt bedrijf
  Ik kan jullie zeer zeker aan anderen aanbevelen. Ik vind jullie bedrijf erg efficiënt en jullie personeel uiterst behulpzaam. Alle eerder bestelde artikelen werden zonder uitzondering de volgende dag afgeleverd.
 • Producten van geweldige kwaliteit en een briljante klantenservice!
  Producten van geweldige kwaliteit en een briljante klantenservice!
 • In de wolken
  In de wolken met dit bedrijf en hun producten. Ik kan hen ten zeerste aanbevelen. Ze bieden een uitstekende service. Bel ze gewoon een keer op, ze zijn uitermate behulpzaam.
 • Precies waar ik naar op zoek was
  Het artikel was precies waar ik naar op zoek was. Levering was erg snel op de verzochte dag. Kan nog niks van de duurzaamheid van de tuinbank zeggen omdat we ze nu pas in de tuin gezet hebben.
 • Uitstekende service en eersteklas product.
  Uitstekende service en eersteklas product. Toen we een probleem hadden met een licht beschadigd onderdeel werd de volgende ochtend een vervanging afgeleverd. Erg goede klantenservice. Product heeft een heel goede kwaliteit. Erg tevreden in alle opzichten
 • Ik ben in de wolken
  Ik ben in de wolken met mijn bestelling. Fantastische leverings- en klantenservice. Hoge kwaliteit en alles kwam in perfecte staat aan. Ben heel blij met de ingesloten aanbiedingen, zoals de tuinkussens en de parasol. Kan hen ten zeerste aanbevelen.
 • Erg efficiënt!
  De bestelling werd op een erg efficiënte manier verwerkt, inclusief een telefoontje om wat details te verifiëren. De levering was ook uitstekend. Deze kwam rond 11 uur aan, de dag nadat ik de bestelling plaatste. Ik weet dat dit niet de tijd van het jaar is om tuinmeubelen te kopen en dat de voorraden van zelf klein zijn, maar ik was nogal teleurgesteld dat, hoewel de website “Snelle Levering” op de meeste artikelen aangeeft, ik op het punt van betaling erachter kwam dat de meeste artikelen nabesteld moesten worden met lange levertijden, in één geval zelfs 60 dagen. Het zou nuttig zijn als dit op de centrale catalogus pagina vermeld zou zijn. Het zou ook helpen als problemen met de betalingsdetails gemarkeerd zouden worden bij het plaatsen van de bestelling. Minder belangrijk – ik was niet blij met de zwarte labels die op de tuinmeubelen geplakt waren, met name op de tafel. Gelukkig konden ze netjes verwijderd worden. Een ander minder belangrijk punt – ik kon de rugleuning niet bevestigen met de stoelpoten al op hun plaats. De rugleuning moet eerst gemonteerd worden. Ik kon dat niet opmaken uit de instructies. De tuintafel ziet er goed uit voor het huis. Ik zal jullie een foto opsturen als het in Devon ergens in de nabije toekomst ophoudt met regenen!!
 • Goed bedrijf om zaken mee te doen
  Goed bedrijf om zaken mee te doen, en een goed product.
 • Behulpzame en charmante assistente
  Erg gemakkelijk om de bestelling te plaatsen in de handen van een erg behulpzaam en charmante assistente. Er werd me aangeraden een koffietafel te bestellen in plaats van de bistro tuintafel omdat die comfortabeler bij de tuinbank past die we onlangs gekocht hadden. We kunnen jullie aan anderen aanbevelen en hebben dat al gedaan.
 • Tevredenstellend op alle niveaus
  Erg tevredenstellend op alle niveaus. Het geleverde product is verbeterd ten opzichte van verleden jaar.
 • Wat een geweldige service, erg flexibel.
  Wat een geweldige service, erg flexibel.
 • Kan hem aanbevelen!
  Snel, efficiënt en overeenkomstig de bestelling. Kan hen aanbevelen!
 • Service en kwaliteit top
  Ik bestelde mijn tuintafel en tuinstoelen op een dinsdag en ze kwamen op donderdag aan – uitstekende service van begin tot eind. Ik stuurde ook een e-mail naar hen op en hij werd meteen zonder uitstel beantwoord. Ik kan hen zeer zeker aan iedereen die op zoek is naar tuinmeubelen aanbevelen en niet alleen voor hun service maar ook voor de kwaliteit van hun producten.
 • Lust voor het oog
  Uitstekende klantenservice. Erg snelle levering. Ze belden van tevoren op om vast te stellen of het in orde was om te leveren. Slechts een paar bouten waren moeilijk aan te draaien, was echter geen groot probleem. Er waren genoeg reserve onderdelen ingeval men een fout maakte. De tuinkussens zijn van goede kwaliteit, comfortabel zonder omvangrijk te zijn (wat van pas komt bij de opslag) en ze zijn een lust voor het oog. Een erg goed product dat er geweldig uitziet wanneer het eenmaal opgebouwd is. De ovale tuintafel boodt gemakkelijk plaats aan 6 personen zonder te veel ruimte in beslag te nemen. We zijn er heel erg tevreden mee. Dank jullie wel.
Pagina:
Pagina: