Banen

 
We zijn op zoek naar ...
Duitstalige klantenservice / verkoop
Frans Sprekende klantenservice / verkoop
Nederlandstalige klantenservice / verkoop
Stages bij Lazy Susan


Helder, georganiseerd, ambitieus ... we hebben je nodig!

Lazy Susan groeit. Vanuit ons bescheiden begin in een tuinhuisje zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van metalen tuinmeubelen in het Verenigd Koninkrijk en continentaal Europa. We zijn verhuisd van kantoortuinen naar het historische Portsmouth. We zijn energiek, klantgericht en uitermate trots op onze klassieke metalen tuinmeubelproducten. Ons kleine, geëngageerde team moet nu groeien en we zijn actief op zoek naar goede mensen om zich bij hen te voegen. Om met je te werken zul je een goede instelling, een georganiseerde geest en een grote dosis enthousiasme nodig hebben. Je zult ook vloeiend naast Engels moeten zijn, in een andere Europese taal.

Kansen voor afgestudeerden

Onze aanhoudende omzetgroei en plannen voor de ontwikkeling van het bedrijf zullen carrièrekansen bieden voor het beste tweetalige afgestudeerde talent. We zoeken heldere en gemotiveerde mensen die echt kunnen helpen onze onderneming vooruit te helpen. Als tegenprestatie stemmen we in op echte snelkansen gekoppeld aan genereuze incentive-plannen voor high-performers.

Stages

Al heel vroeg hebben we kansen voor lokale studenten die ervaring hebben met een klein, bloeiend bedrijf. We merken dat ze licht, enthousiast en gedreven zijn. We hebben nu die mogelijkheid uit het kanaal gehaald en bieden dezelfde ervaring voor studenten uit andere Europese landen. Lees meer over onze stagemogelijkheden en lees wat onze huidige oogst of stagiaires aan het doen zijn ....

Laatst bekeken