Product met succes toegevoegd.

HANNAH LEIGRIJS

90 cm ronde tuintafel van gegoten aluminium

319,95 €  

Gratis levering

Open van maandag tot vrijdag: 0850644060

 

10% KORTING OP ALLES
Code: LAZY10EU

HANNAH tuintafel in Leigrijs

90 cm ronde tuintafel van gegoten aluminium

De Hannah in Leisteen is een ronde tafel met een diameter van 90 cm. Compact en gemaakt van een hoge kwaliteit gegoten aluminium dat nooit zal roesten noch verrotten, de Hannah is weerbestendig en extreem duurzaam, wat haar perfect maakt voor kleinere tuinen, binnenplaatsen en balkons. Deze charmante set wordt geleverd met een keuze aan elegante stoelen en een variëteit aan optionele extra's - zoals kussens, banken en ligstoelen - aan een sterk verminderde prijs. Als je extra plaats nodig hebt is de Hannah ook verkrijgbaar in een 4 persoons set, of neem als alternatief een kijkje bij onze bestsellers June en Mia 4 persoons sets.

  • Onderhoudsvrij gegoten aluminium
  • Ook verkrijgbaar als 2 of 4 persoons set
  • Snelle en gratis levering
  • Heb je vragen over je bestelling? Bel ons op 0850644060 en we helpen je graag verder
Ook verkrijgbaar in Antiek Brons, Wit of Zandkleur

De Hannah in Leigrijs is een erg geliefde keuze geworden van onze klanten en de vraag naar meubelen in deze kleur is de laatste jaren enorm toegenomen. Als je op zoekt bent naar een tuinmeubelset die een tint lichter is of donkerder, neem dan een kijkje bij Hannah in klassiek Wit, of ons altijd populaire Antiek Brons, of ons zomers Zandkleur.

Onderhoudsvrij

Vertrouw op Lazy Susan voor aluminium tuinmeubelen van hoge kwaliteit die niet zullen roesten, of rotten zelf in extreme weerstomstandigheden. Tijdens de wintermaanden kan je tafel veilig blijven buiten staan zonder enige bescherming, het zal zo goed als nieuw blijven! Geniet onderhoudsvrij tuinmeubelen met Lazy Susan.

We zijn hier om te helpen...

Bij Lazy Susan zijn we altijd blij om te helpen bij het beantwoorden van vragen van klanten en om rechtstreeks telefonische bestellingen aan te nemen van klanten. Aarzel niet om ons te contacteren! Je kan ons bereiken door te bellen naar 0850644060 , of via email [email protected]. Onze vriendelijke en behulpzame mensen van de klantendienst proberen alle emails binnen de 2 uur te beantwoorden, tijdens kantooruren. Op verzoek kunnen monsters van onze kussenkleuren en metalen tafel kleuren worden verzonden per post om je te helpen de beschikbare opties te verkennen. Als je een monster wil aanvragen, bezoek dan monster pagina en stop het gratis monster dat je interesse heeft in je winkelmandje.

Snelle, Gratis Levering

Gratis levering is een deel van het pakket bij Lazy Susan, we streven ernaar dat de levering bij de klant komt zonder extra kosten omdat we dat voor jou dekken, je kunt veilig verder gaan met afrekenen en er zeker van zijn dat er geen extra kosten worden toegepast.

Onderhoudsinstructies
  • Veeg droog met een schone doek
  • Geef het een beetje zeepsop; specifieke schoonmaakproducten zijn niet vereist
  • Niet nodig om de set in de winter af te dekken
Iets Goeds Doen

 

Voor elke foto die we ontvangen, doneren we aan goede doelen die mensen samenbrengen. Bijvoorbeeld goede doelen die mensen die het het hardst nodig hebben, toegang tot voedsel en water geven. Ga naar onze Liefdadigheids-pagina om erachter te komen hoe je mee kunt doen en om meer te lezen over de goede doelen waaraan we hebben gedoneerd.

 

Meer lezen
SKU HAN-TBL-SL
Breedte 90 cm
Lengte 90 cm
Hoogte 74 cm
Gewicht hoofdartikel 9 kg
Producttype: Tafels
Diameter: 90
Materiaal: Gegoten aluminium
Model: Hannah
Benodigde ruimte: 240x240
Formaat van de tafel: Ronde
Metalen afwerking: Leigrijs
Gewicht van de tafel: 9 kg
Bezorging

Wij streven ernaar dit product binnen 9 werkdagen bij u te bezorgen.

Alle leveringen naar Duitsland kunnen worden gevolgd en zijn gratis. Leveringen buiten Duitsland zijn mogelijk tegen een extra vergoeding.

Neem contact op met onze klantenservice op 085 0644 060.

Voor retourzendingen kunt u terecht bij onze retourinformatie.

Totale prijs 319,95 €  
  • HAN-TBL-SL
DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN
5 von 5
Gemiddelde feedback basierend auf 2 Bewertungen

Bewerten Sie dieses Produkt

Teilen Sie Ihre Meinung mit anderen Kunden

KLANTBEOORDELING*
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

Diese Kunden haben sich auch angesehen
HANNAH Tisch - Antik Brons HANNAH Antiek Brons
319,95 €  
SHOP NU
Huidige reviews
Een tevreden klant

Mijn eerste ervaring met Lazy Susan bv. was toen ik mijn parasolvoet kocht. Nadat ik geld had verspild aan andere parasolvoeten, was ik behoorlijk teleurgesteld. Ik bezocht de site van Lazy Susan, belde ze en was erg onder de indruk van hoe ze op mijn vragen reageerden - vandaar dat de Lazy Susan parasolvoet werd gekocht, en omdat ik het meest tevreden was met het product en de service die ik had ontvangen, bestelde ik toen de Hannah -tafel in antiek brons en de 2,5 m stenen parasol. Nogmaals, het Lazy Susan klantenserviceteam was zeer professioneel en behulpzaam.
Bedankt voor de uitstekende service, producten en verpakking.

Nederland
25 mei 2023
kwaliteitsproduct

kwaliteitsproduct

Nederland
30 mei 2021
Laatst bekeken