Product met succes toegevoegd.

KATE Antiek Brons

Aluminium tuinstoel

209,95 €  

Gratis levering

Open van maandag tot vrijdag: 0850644060
Ook verkrijgbaar in kleuren:

KATE tuinstoel in Antiek brons

60 x 59.5 cm gegoten aluminium tuinstoel van onze klassieke gamma

De Kate is een hoogwaardige Lazy Susan tuinstoel optie, weegt een stevige 8 kg en kenmerkt zich door haar contouren die speciaal ontworpen zijn voor maximum comfort. Gemaakt van hoogwaardig zandgegoten aluminium dat nooit zal roesten of rotten en afgewerkt in ons mooi Antiek Brons. De Kate stoel is erg populair en kan het hele jaar door buiten blijven staan zonder nodig onderhoud. Ze is ontworpen om te matchen bij al onze tuintafels in het Antiek Brons. Robuuste en volledig waterproef, de Kate stoel wordt ook geleverd in het klassiek Wit of glad Leigrijs, je kunt direct een vleugje stijl toevoegen en extra comfort door te kiezen voor waterbestendige kussens uit bovenstaande opties die verkrijgbaar zijn in vier mooie verschillende kleuren.

  • Snelle en eenvoudige montage
  • Gegoten aluminium stoelen die niet roesten of rotten en geen onderhoud nodig hebben
  • Bekijk onze kussens en kussenslopen , verkrijgbaar in 4 felle kleuren
  • Bel nu op 0850644060 om onze nieuwste en beste aanbiedingen te ontdekken
Ook verkrijgbaar in Leigrijs, Wit of Zandkleur

Er is een grote vraag naar Kate Chair in tijdloos Antiek Brons, maar waarom niet één van onze alternatieve kleuren proberen dat we beschikbaar hebben, zoals klassiek Wit, Leijgrijs, of zomerse Zandkleur om je tuin een meer moderne update te geven. Je kunt zelf een paar Euro’s uitsparen, omdat we regelmatig mooie aanbiedingen hebben op deze prachtige alternatieve kleuren.

Onderhoudsvrij

Vertrouw op Lazy Susan voor aluminium tuinmeubelen van hoge kwaliteit die niet zullen roesten, of rotten zelf in extreme weerstomstandigheden. Tijdens de wintermaanden kan je tafel veilig blijven buiten staan zonder enige bescherming, het zal zo goed als nieuw blijven! Geniet onderhoudsvrij tuinmeubelen met Lazy Susan.

We zijn hier om te helpen...

Bij Lazy Susan zijn we altijd blij om te helpen bij het beantwoorden van vragen van klanten en om rechtstreeks telefonische bestellingen aan te nemen van klanten. Aarzel niet om ons te contacteren! Je kan ons bereiken door te bellen naar 0850644060 , of via email [email protected]. Onze vriendelijke en behulpzame mensen van de klantendienst proberen alle emails binnen de 2 uur te beantwoorden, tijdens kantooruren. Op verzoek kunnen monsters van onze kussenkleuren en metalen tafel kleuren worden verzonden per post om je te helpen de beschikbare opties te verkennen. Als je een monster wil aanvragen, bezoek dan monster pagina en stop het gratis monster dat je interesse heeft in je winkelmandje.

Snelle, Gratis Levering

Gratis levering is een deel van het pakket bij Lazy Susan, we streven ernaar dat de levering bij de klant komt zonder extra kosten omdat we dat voor jou dekken, je kunt veilig verder gaan met afrekenen en er zeker van zijn dat er geen extra kosten worden toegepast.

Onderhoudsinstructies
  • Veeg droog met een schone doek
  • Geef het een beetje zeepsop; specifieke schoonmaakproducten zijn niet vereist
  • Niet nodig om de set in de winter af te dekken
Iets Goeds Doen

 

Voor elke foto die we ontvangen, doneren we aan goede doelen die mensen samenbrengen. Bijvoorbeeld goede doelen die mensen die het het hardst nodig hebben, toegang tot voedsel en water geven. Ga naar onze Liefdadigheids-pagina om erachter te komen hoe je mee kunt doen en om meer te lezen over de goede doelen waaraan we hebben gedoneerd.

 

Meer lezen
SKU KATE-CHR-AB
Breedte 51 cm
Lengte 43 cm
Hoogte 84 cm
Gewicht hoofdartikel 8.3 kg
Producttype: Stoelen
Materiaal: Gegoten aluminium
Model: Kate
Metalen afwerking: Antiek Brons
Bezorging

Wij streven ernaar dit product binnen 9 werkdagen bij u te bezorgen.

Alle leveringen naar Duitsland kunnen worden gevolgd en zijn gratis. Leveringen buiten Duitsland zijn mogelijk tegen een extra vergoeding.

Neem contact op met onze klantenservice op 085 0644 060.

Voor retourzendingen kunt u terecht bij onze retourinformatie.

Totale prijs 209,95 €  
  • KATE-CHR-AB
DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN
4.9 von 5
Gemiddelde feedback basierend auf 20 Bewertungen

Bewerten Sie dieses Produkt

Teilen Sie Ihre Meinung mit anderen Kunden

KLANTBEOORDELING*
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

Diese Kunden haben sich auch angesehen
Kate Tuinstoel - Wit KATE Wit
209,95 €  
SHOP NU
Huidige reviews
We hebben al 3 keer bij jullie besteld en elke keer vinden we jullie verkoopmedewerkers behulpzaam en vriendelijk

We hebben al 3 keer bij jullie besteld en elke keer vinden we jullie verkoopmedewerkers behulpzaam en vriendelijk. Ons enige minpuntje zijn de hoge prijzen, maar jullie hebben ons als terugkerende klant kortingen gegeven waar we heel blij mee zijn. Beloon loyaliteit en je zult klanten houden! Uitstekende service en jullie producten zijn geweldig.

Nederland
12 feb. 2018
Ik keer terug

Dit is mijn tweede bestelling bij Lazy Susan Tuinmeubelen en ik blijf onder de indruk van de kwaliteit van de service en de producten. Dank jullie wel voor de tuinstoelen omdat ze, nog voor de BBQ, op de afgesproken tijd aankwamen. Ik zal zeker terugkeren om meer artikelen te kopen.

Nederland
20 aug. 2015
Elke cent waard

Na twee jaar, toen ik een probleem had, belde ik Lazy Susan Tuinmeubelen op om te herontdekken waarom ik mijn beeldige tuinmeubelen bij hen gekocht had. Mijn probleem werd erg snel, zonder ophef en probleemloos opgelost, buitengewoon goed. We zullen nog vele jaren van onze beeldige tuinmeubelen blijven genieten. Elke cent waard, dus heel erg bedankt.

Nederland
17 aug. 2015
Geweldig op mijn patio

Eindproduct erg goed, ziet er geweldig uit op mijn patio. Net zo goed als veel duurdere producten. Klantenservice voobeeldig, minieme probleempjes werden per kerende post opgelost. Mededeling over het uur van levering op de dag zelf, haarscherp op tijd.

Nederland
15 aug. 2015
Fabelachtige tuinstoel!!!

Uitstekende service en snelle levering. Fabelachtige tuinstoel!!!

Nederland
29 jul. 2015
Ontzettend snel en efficiënt

De service was ontzettend snel en efficiënt. We werden verscheidene keren ingelicht over levertijden en onze tuinstoelen kwamen na een paar dagen aan. Ook ontzettend tevreden met de tuinstoelen die we uitkozen. Heel erg blij!

Nederland
26 jul. 2015
Uitermate blij

Ik was uitermate blij met mijn tuinmeubelen en de aangeboden service. Mijn recente ervaring had echter beter gekund. Ik bezocht de showroom om een bijpassende tuinstoel op te halen zoals eerder per e-mail afgesproken. Pas toe ik daar was werd me verteld dat de bijpassende tuinstoel niet meer beschikbaar was. Dit werd samen met het personeel van Lazy Susan Tuinmeubelen opgelost door 2 soortgelijke stoelen te nemen … maar, omdat ik binnenkort ga verhuizen, had ik mijn bezoek waarschijnlijk tot een latere datum uitgesteld … had ik het maar geweten. De aangeboden service was op alle andere punten foutloos … en ik zal Lazy Susan Tuinmeubelen zonder meer aan mijn vrienden aan blijven bevelen.

Nederland
16 jul. 2015
Echt een koopje!

Erg tevreden met de kwaliteit van de tuinbank. Echt een koopje! Dank jullie wel.

Nederland
27 mei 2015
Schroeven aan de lange kant

De bevestigingsschroeven waren aan de lange kant en werden daardoor niet helemaal door de plastic afdekkapjes afgedekt. Moest de eindjes eraf zagen voor een betere afwerking. Heb dit probleem nog niet eerder gehad. De service was echter geweldig.

Nederland
19 mei 2015
Erg blij met dit bedrijf

Jaren geleden waren we een blije klant van Lazy Susan Tuinmeubelen. Toen we dit jaar een probleem hadden met een tuinstoel overstegen ze hun eigen uitstekende service en klantenondersteuning opnieuw. Ik ben erg blij dat ik met dit bedrijf zaken doe en kan hen en hun producten zonder meer aanbevelen.

Nederland
5 mei 2015
Laatst bekeken