Product met succes toegevoegd.

EMMA Wit

Aluminium tuinstoel

199,95 €  

Gratis levering

Open van maandag tot vrijdag: 0850644060

EMMA tuinstoel in Wit

60 x 60 cm gegoten aluminium tuinstoel van onze klassieke gamma

De elegante Emma stoel wordt ook geleverd met een afwerking in het klassiek Wit en kenmerkt zich door een criss-cross ontwerp en een gebogen rugleuning. Het is speciaal ontworpen om een maximum aan comfort te hebben - waardoor je uren kunt zitten terwijl je geniet van een lunch of diner aan je bijpassende Lazy Susan tuintafel. De Emma stoel is niet enkel extreem comfortabel en elegant, ze is ook gemaakt van hoogwaardig gegoten aluminium, wat wil zeggen dat ze het hele jaar lang kan blijven buiten staan zonder te roesten noch te verrotten. Het veelzijdige ontwerp maakt dat de Emma stoel eenvoudig te monteren is en te verplaatsen, en ze kan worden gecombineerd met verschillende Lazy Susan tafel sets waardoor een adembenemende buitenruimte wordt gecrëerd voor etentjes of feestjes. Voeg direct een vleugje stijl en comfort toe aan je stoel door te kiezen voor waterbestendige kussens uit bovenstaande opties - verkrijgbaar in vier mooie en verschillende kleuren.

  • Snelle en eenvoudige montage
  • Gegoten aluminium stoelen die niet roesten of rotten en geen onderhoud nodig hebben
  • Bekijk onze kussens en kussenslopen , verkrijgbaar in 4 felle kleuren
  • Zijn er nog vragen? Bel onze vriendelijke klantendienst op 0850644060
Ook verkrijgbaar in Antiek Brons of Leigrijs

Onze Emma Chair in klassiek Wit zal elke tuin omvormen in een luxueuze buiten zit- en eethoek, perfect voor het ontvangen van gasten. Voor een versleten effect dat sterk blijft door de jaren heen, ga je naar Emma in Antiek Brons, of in het steeds populairdere Leigrijs.

Onderhoudsvrij

De tafels van Lazy Susan zijn gemaakt uit zandgiet aluminium dat veel voordelen heeft ten opzichte van andere materialen die veel gebruikt worden bij het produceren van tuinmeubelen. Het belangrijkste, het zal niet roesten of rotten zelf niet in de zwaarste winters. Ben je op zoek naar een set meubelen dat jaren na aankoop nog mooi zal zijn met onderhoudsvrij, zoek dan niet meer verder.

We zijn hier om te helpen...

Bij Lazy Susan zijn we altijd blij om te helpen bij het beantwoorden van vragen van klanten en om rechtstreeks telefonische bestellingen aan te nemen van klanten. Aarzel niet om ons te contacteren! Je kan ons bereiken door te bellen naar 0850644060 , of via email [email protected]. Onze vriendelijke en behulpzame mensen van de klantendienst proberen alle emails binnen de 2 uur te beantwoorden, tijdens kantooruren. Op verzoek kunnen monsters van onze kussenkleuren en metalen tafel kleuren worden verzonden per post om je te helpen de beschikbare opties te verkennen. Als je een monster wil aanvragen, bezoek dan monster pagina en stop het gratis monster dat je interesse heeft in je winkelmandje.

Snelle, Gratis Levering

Gratis levering is een deel van het pakket bij Lazy Susan, we streven ernaar dat de levering bij de klant komt zonder extra kosten omdat we dat voor jou dekken, je kunt veilig verder gaan met afrekenen en er zeker van zijn dat er geen extra kosten worden toegepast.

Onderhoudsinstructies
  • Veeg droog met een schone doek
  • Geef het een beetje zeepsop; specifieke schoonmaakproducten zijn niet vereist
  • Niet nodig om de set in de winter af te dekken
Iets Goeds Doen

 

Voor elke foto die we ontvangen, doneren we aan goede doelen die mensen samenbrengen. Bijvoorbeeld goede doelen die mensen die het het hardst nodig hebben, toegang tot voedsel en water geven. Ga naar onze Liefdadigheids-pagina om erachter te komen hoe je mee kunt doen en om meer te lezen over de goede doelen waaraan we hebben gedoneerd.

 

Meer lezen
SKU EMMA-CHR-WH
Breedte 55.5 cm
Lengte 62.5 cm
Hoogte 93 cm
Gewicht hoofdartikel 6.15 kg
Producttype: Stoelen
Package ID: bistro_group
Materiaal: Gegoten aluminium
Model: Emma
Metalen afwerking: Wit
Bezorging

Wij streven ernaar dit product binnen 9 werkdagen bij u te bezorgen.

Alle leveringen naar Duitsland kunnen worden gevolgd en zijn gratis. Leveringen buiten Duitsland zijn mogelijk tegen een extra vergoeding.

Neem contact op met onze klantenservice op 085 0644 060.

Voor retourzendingen kunt u terecht bij onze retourinformatie.

Totale prijs 199,95 €  
  • EMMA-CHR-WH
DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN
4.85 von 5
Gemiddelde feedback basierend auf 7 Bewertungen

Bewerten Sie dieses Produkt

Teilen Sie Ihre Meinung mit anderen Kunden

KLANTBEOORDELING*
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

Diese Kunden haben sich auch angesehen
Emma_Self_Assembly_Metal_Garden_Chair_Cast_Aluminium_1 EMMA Antiek Brons
199,95 €  
SHOP NU
Huidige reviews
Vervanging van defecte stoelen

Een set met vervangende stoelen werd onmiddellijk aangeboden om de defecte te vervangen. Er waren enkele problemen met de levering, maar we werden goed op de hoogte gehouden en de medewerkers waren zeer behulpzaam.

Nederland
28 okt. 2023
Klantenservice

Ik had een probleem met het schilferen van de verf van een paar stoelen en ik belde met de klantenservice. De stoelen werden onmiddellijk vervangen. Ik zou ze direct aan iedereen aanbevelen. Bedankt Lazy Susan!

Nederland
28 okt. 2023
Fantastische service

Fantastische service. Had een probleem met een paar stoelen, al snel opgelost.

Nederland
18 jul. 2023
Uiterst behulpzaam.

Uiterst behulpzaam.

Nederland
15 jul. 2023
Waar voor mijn geld

waardevolle en goede kwaliteit

Nederland
5 sep. 2021
Erg blij met de stoelen, een kwalitatief goed product

Erg blij met de stoelen, een kwalitatief goed product. Gemakkelijk in elkaar te zetten en op tijd geleverd. Al met al een geweldige ervaring. Ik zal zeker weer bij ze bestellen.

Nederland
24 aug. 2021
Communicatie moet beter

Ze moeten hun communicatie verbeteren, ik belde verscheidene keren op maar niemand retourneerde mijn telefoontjes zoals verzocht.

Nederland
23 feb. 2014
Laatst bekeken