Product met succes toegevoegd.

APRIL Wit

114 cm aluminium tuinbank

279,95 €   279,95 €  

Open van maandag tot vrijdag: 0850644060

 

10% KORTING OP ALLES
Code: LAZY10EU

APRIL tuinbank van gegoten aluminium in Wit

Onze populaire April bank heeft meer dan tientallen positieve beoordelingen ontvangen die je hieronder kunt zien. Geniet van de April bank met koffie 's morgens in de zon, een drankje 's avonds of misschien een plekje om te zonnebaden. Zoals met onze gehele klassiek aanbod van Lazy Susan Tuinmeubelen is de April bank extreem duurzaam, weerbestendig en is het zo goed als onderhoudsvrij dankzij het hoogwaardig zandgegoten aluminium kader. Kies uit een van de vier verschillende kussen kleuren om je bank naar je smaak te personaliseren. Bekijk ook ons geschenk gedeelte hierboven voor een selectie sterk afgeprijsde producten en zoals wij zouden zeggen: "welkom bij de Lazy Susan familie!"

  • Weerbestendig - Geen afdekking nodig, praktisch onderhoudsvrij
  • Accessorize je zitbank met een prachtig kussen in 1 van de 4 opvallende gekleurde stof
  • Snelle en eenvoudige montage
  • Eén van onze behulpzamen medewerkers van de klantendienst wacht om jou te helpen met het samenstellen van je perfecte tuinset, bel ons nu op 0850644060
Ook verkrijgbaar in Antiek Brons, Leigrijs of Zandkleur

Onze April cast aluminium garden bench in klassiek Wit zal elke tuin omvormen in een luxueuze buiten zit- en eethoek, perfect voor het ontvangen van gasten. Voor een versleten effect dat sterk blijft door de jaren heen, ga je naar April in Antiek Brons, of in het steeds populairdere Leigrijs, of in zomers Zandkleur.

Geweldige Aanbiedingen

Geweldige AanbiedingenVergeet niet te kijken naar onze geschenken hierboven, we bieden geweldige kortingen van 30-70% op heel wat producten als aanvulling op jouw aankoop van de April metal garden bench.

Maak je eigen perfecte set ...

Als je bestelt kun je kiezen uit een varieteit aan stoelen in verschillende uitvoeringen. We bieden ook twee verschillende maten van kussen in adembenemende kleuren en bijpassende parasols met een bijpassende stof en parasolvoet. Bij Lazy Susan willen we je helpen met het ontwerpen van een tuinset, die je met trots de jouwe kunt noemen.

Onderhoudsvrij

De tafels van Lazy Susan zijn gemaakt van hoge kwaliteit, zandgiet aluminium, dat veel voordelen heeft ten opzichte van andere veelgebruikte materialen, zoals smeed- of gietijzer, staal of houten tuinmeubelen, omdat het nooit zal roesten en nooit zal rotten. De tuinmeubelen van Lazy Susan kunnen heel het jaar door buiten blijven staan en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden, van felle zon tot hagel en sneeuw!

We zijn hier om te helpen...

Bij Lazy Susan zijn we altijd blij om te helpen bij het beantwoorden van vragen van klanten en om rechtstreeks telefonische bestellingen aan te nemen van klanten. Aarzel niet om ons te contacteren! Je kan ons bereiken door te bellen naar 0850644060 , of via email [email protected]. Onze vriendelijke en behulpzame mensen van de klantendienst proberen alle emails binnen de 2 uur te beantwoorden, tijdens kantooruren. Op verzoek kunnen monsters van onze kussenkleuren en metalen tafel kleuren worden verzonden per post om je te helpen de beschikbare opties te verkennen. Als je een monster wil aanvragen, bezoek dan monster pagina en stop het gratis monster dat je interesse heeft in je winkelmandje.

Snelle, Gratis Levering

Lazy Susan biedt gratis levering op alle producten, er zullen dus geen extra kosten of servicekosten zijn bij het afrekenen. Leveringsvoorkeuren kunnen vermeld worden bij het afrekenen door een notitie te maken in het vak “opmerkingen”, en wij zullen dat doorgegeven aan de koerier.

Onderhoudsinstructies
  • Veeg droog met een schone doek
  • Geef het een beetje zeepsop; specifieke schoonmaakproducten zijn niet vereist
  • Niet nodig om de set in de winter af te dekken
Iets Goeds Doen

 

Voor elke foto die we ontvangen, doneren we aan goede doelen die mensen samenbrengen. Bijvoorbeeld goede doelen die mensen die het het hardst nodig hebben, toegang tot voedsel en water geven. Ga naar onze Liefdadigheids-pagina om erachter te komen hoe je mee kunt doen en om meer te lezen over de goede doelen waaraan we hebben gedoneerd.

 

Meer lezen
SKU APR-BNCH-SET-WH
Breedte 58 cm
Lengte 126 cm
Hoogte 94 cm
Gewicht hoofdartikel 14.7 kg
Producttype: Bankjes
Model: April
Metalen afwerking: Wit
Bezorging

Wij streven ernaar dit product binnen 9 werkdagen bij u te bezorgen.

Alle leveringen naar Duitsland kunnen worden gevolgd en zijn gratis. Leveringen buiten Duitsland zijn mogelijk tegen een extra vergoeding.

Neem contact op met onze klantenservice op 085 0644 060.

Voor retourzendingen kunt u terecht bij onze retourinformatie.

Creëer je perfecte set
30% korting
Tulip Bistroset - Wit
279,95 € 195,00 €
special offers
Deze optie toevoegen
Ivy Bistrotafel - Wit
219,95 € 175,00 €
special offers
Deze optie toevoegen
Ella Bistrotafel - Wit
209,95 € 157,00 €
special offers
Deze optie toevoegen
Willow Tafel - Wit
119,95 € 95,00 €
special offers
Deze optie toevoegen
Kraanvogel paar - Wit
144,95 € 115,00 €
special offers
Deze optie toevoegen
April Aluminium Tuinbank - Wit (279,95 €)
20% korting op tuinbankkussens
APRIL Bankkussen - Steen
67,50 € 54,95 €
select
Deze optie toevoegen
APRIL Bankkussen - Groen
67,50 € 54,95 €
select
Deze optie toevoegen
APRIL Bankkussen - Terracotta
67,50 € 54,95 €
select
Deze optie toevoegen
APRIL Bankkussen - Blauw
67,50 € 54,95 €
select
Deze optie toevoegen
Totale prijs 279,95 €  
U kunt het product aan uw winnkelwagen toevoegen:
  • APR-BNCH-SET-WH
DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN
4.95 von 5
Gemiddelde feedback basierend auf 71 Bewertungen

Bewerten Sie dieses Produkt

Teilen Sie Ihre Meinung mit anderen Kunden

KLANTBEOORDELING*
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

Diese Kunden haben sich auch angesehen
APRIL Tuinbank - Antiek Brons APRIL Antiek Brons
vanaf 279,95 €  
SHOP NU
Huidige reviews
Uitstekende service en product, uitermate tevreden met mijn tuinbank

Uitstekende service en product, uitermate tevreden met mijn tuinbank.

Nederland
24 aug. 2021
Geweldig product.

Prima product.

Nederland
30 mei 2021
Gemakkelijk in elkaar te zetten

Gemakkelijk in elkaar te zetten. Alles intact. Goede instructies. Ziet er fantastisch uit.

Nederland
22 mei 2021
Uitstekend product en service, heb dit bedrijf eerder gebruikt en zal in de toekomst zeker weer bij ze bestellen

Uitstekend product en service, heb dit bedrijf eerder gebruikt en zal in de toekomst zeker weer bij ze bestellen. Goede kwalitatieve bank, duurde slechts 20 minuten om in elkaar te zetten.

Nederland
3 feb. 2020
Een erg goede consumentenervaring.

Een erg goede consumentenervaring. Moeilijk om verbeteringen voor te stellen als ze niet nodig zijn. Erg tevreden met bestelprocedure en klantenondersteuning. Ik zal jullie aan anderen aanbevelen. Onze laatste tuinmeubelen van Lazy Susan zijn op een vooraanstaande plaats neergezet en tientallen medebewoners lopen er dagelijks langs.

Nederland
2 sep. 2015
Je hebt het bij het juist eeind

Ik ben geneigd te zeggen dat je het bij het juiste eind lijkt te hebben. Dit is de derde tuinbank die ik ontvangen heb, elk een ander design. Dit was de enige zonder montageïnstructies maar aangezien ze gemakkelijk in elkaar te zetten zijn was dat niet echt een probleem. Levering was precies zoals van tevoren voorzien en verpakking in goede staat.

Nederland
27 aug. 2015
We zijn erg blij met de April bank, de bezorging was erg snel en Jethro van de klantenservice was een vrolijke en behulpzame man om mee te werken! Tweede bank gekocht bij hen en zal zeker in de toekomst weer bij ze kopen

We zijn erg blij met de April bank, de bezorging was erg snel en Jethro van de klantenservice was een vrolijke en behulpzame man om mee te werken! Tweede bank gekocht bij hen en zal zeker in de toekomst weer bij ze kopen. Wellicht hebben we binnenkort een tuin vol met bankjes!

Nederland
7 aug. 2015
Geen aanmerkingen

Ik heb absoluut geen aanmerkingen op Lazy Susan Tuinmeubelen. Levering was binnen 24 uur en op de aangegeven tijd! De montageïnstructies voor de tuinbank waren gemakkelijk te volgen en in minder dan 15 minuten zaten we op de tuinbank en dronken een kopje thee. Ze ziet er goed uit, verlevendigd onze saaie patio en biedt natuurlijk ook zitgelegenheid.

Nederland
21 apr. 2015
Is het geld meer dan waard

Erg snelle service, op tijd afgeleverd. Is het geld meer dan waard en gemakkelijk te monteren.

Nederland
18 mrt. 2015
Een geweldige aanwinst

Van begin tot eind een uitstekende service en het lezen van eerdere getuigenissen van kopers bevestigde onze keuze om bij Lazy Susan Tuinmeubelen te kopen. We plaatsten onze bestelling online en verzochten om levering de volgende dag. Dit was echt verbluffend omdat het niet alleen de volgende dag op tijd aankwam maar ook omdat de levering GRATIS was! Dit is een van de beste bedrijven waarmee ik zaken heb gedaan en ik heb niet één enkele klacht. We zijn dol op beide tuinbanken waarvan zowel de zittingen alsook de rugleuningen perfekt gevormd zijn waardoor ze uiterst comfortabel zijn. Ook de optionele tuinkussens, die goed gemaakt zijn en ook gevormd zijn om in de beide tuinbanken te passen, zijn een geweldige aanwinst.

Nederland
11 mrt. 2015
Laatst bekeken