Product met succes toegevoegd.

ROSE Antiek Brons

103 cm aluminium tuinbank

264,95 €   264,95 €  

Open van maandag tot vrijdag: 0850644060

 

10% KORTING OP ALLES
Code: LAZY10EU
Ook verkrijgbaar in kleuren:

ROSE tuinbank van gegoten aluminium in Antiek brons

Met 170 indrukwekkend positieve beoordelingen, tot nu toe, is het veilig om te zeggen dat onze klanten absoluut houden van onze stijlvolle Rose bank in Antiek Brons. De Rose vormt een aanvulling op vele andere artikelen die we verkopen bij Lazy Susan, en ze is ook mooi en praktisch op zichzelf. Gemaakt van hoogwaardig zanggenoten aluminium de Rose bank zal nooit roesten noch verrotten en kan het hele jaar door buiten blijven staan en vraagt vrijwel geen onderhoud. Wat het de perfecte keuze maakt voor je tuin of binnenplaats. Om je bank compleet te maken kies het mooie Lattice bankkussens in 4 verschillende kleuren, aan een sterk gereduceerde prijs bij aankoop van de Rose. Bekijk de Rose 2 persoons set of afzonderlijke tafels om de perfecte match te vinden met je nieuwe Rose bank in het Antiek Brons.

  • Weerbestendig - Geen afdekking nodig, praktisch onderhoudsvrij
  • Accessorize je zitbank met een prachtig kussen in 1 van de 4 opvallende gekleurde stof
  • Gratis monsters van metaal en stof beschikbaar
  • Onze vriendelijke, behulpzame klantendienst zal erg blij zijn om samen met je de mogelijke opties door te nemen, bel nu op 0850644060
Ook verkrijgbaar in Leigrijs, Wit of Zandkleur

Er is een grote vraag naar Rose cast aluminium garden bench in tijdloos Antiek Brons, maar waarom niet één van onze alternatieve kleuren proberen dat we beschikbaar hebben, zoals klassiek Wit,  of Leijgrijs, om je tuin een meer moderne update te geven. Je kunt zelf een paar Euro’s uitsparen, omdat we regelmatig mooie aanbiedingen hebben op deze prachtige alternatieve kleuren.

Geweldige Aanbiedingen

Geweldige AanbiedingenVergeet niet te kijken naar onze geschenken hierboven, we bieden geweldige kortingen van 30-70% op heel wat producten als aanvulling op jouw aankoop van de Rose metal garden bench.

Maak je eigen perfecte set ...

Als je bestelt kun je kiezen uit een varieteit aan stoelen in verschillende uitvoeringen. We bieden ook twee verschillende maten van kussen in adembenemende kleuren en bijpassende parasols met een bijpassende stof en parasolvoet. Bij Lazy Susan willen we je helpen met het ontwerpen van een tuinset, die je met trots de jouwe kunt noemen.

Onderhoudsvrij

De tafels van Lazy Susan zijn gemaakt van hoge kwaliteit, zandgiet aluminium, dat veel voordelen heeft ten opzichte van andere veelgebruikte materialen, zoals smeed- of gietijzer, staal of houten tuinmeubelen, omdat het nooit zal roesten en nooit zal rotten. De tuinmeubelen van Lazy Susan kunnen heel het jaar door buiten blijven staan en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden, van felle zon tot hagel en sneeuw!

We zijn hier om te helpen...

Het team van Lazy Susan is altijd hier als je meer wilt weten over producten waar je interesse in hebt of de leveringsprocedure, dus bel ons op 0850644060 of stuur een email naar [email protected]. Bij Lazy Susan proberen we alle emails binnen de 2 uur te beantwoorden, tijdens normale kantooruren. We sturen ook met plezier monsters van kussenkleuren en de metalen afwerking op de tafels. Monsters zullen per post worden verzonden, en ze kunnen worden aangevraagd door naar onze voorbeeldpagina te gaan en degene die je interesse heeft in je winkelmandje te stoppen.

Snelle, Gratis Levering

Gratis levering is een deel van het pakket bij Lazy Susan, we streven ernaar dat de levering bij de klant komt zonder extra kosten omdat we dat voor jou dekken, je kunt veilig verder gaan met afrekenen en er zeker van zijn dat er geen extra kosten worden toegepast.

Onderhoudsinstructies
  • Veeg droog met een schone doek
  • Geef het een beetje zeepsop; specifieke schoonmaakproducten zijn niet vereist
  • Niet nodig om de set in de winter af te dekken
Iets Goeds Doen

 

Voor elke foto die we ontvangen, doneren we aan goede doelen die mensen samenbrengen. Bijvoorbeeld goede doelen die mensen die het het hardst nodig hebben, toegang tot voedsel en water geven. Ga naar onze Liefdadigheids-pagina om erachter te komen hoe je mee kunt doen en om meer te lezen over de goede doelen waaraan we hebben gedoneerd.

 

Meer lezen
SKU ROSE-BNCH-SET-AB
Breedte 60 cm
Lengte 102 cm
Hoogte 85 cm
Gewicht hoofdartikel 14 kg
Producttype: Bankjes
Package ID: benches_group
Materiaal: Gegoten aluminium
Model: Rose
Metalen afwerking: Antiek Brons
Bezorging

Wij streven ernaar dit product binnen 9 werkdagen bij u te bezorgen.

Alle leveringen naar Duitsland kunnen worden gevolgd en zijn gratis. Leveringen buiten Duitsland zijn mogelijk tegen een extra vergoeding.

Neem contact op met onze klantenservice op 085 0644 060.

Voor retourzendingen kunt u terecht bij onze retourinformatie.

Creëer je perfecte set
30% korting
Tulip Bistroset - Antiek Brons
279,95 € 195,00 €
special offers
Deze optie toevoegen
Tulip Bistro Tuintafel - Antiek Brons
229,95 € 160,00 €
special offers
Deze optie toevoegen
Ella Bistrotafel - Antiek Brons
209,95 € 167,00 €
special offers
Deze optie toevoegen
Willow Tafel - Antiek Brons
119,95 € 95,00 €
special offers
Deze optie toevoegen
Rose Bench - Antique Bronze (264,95 €)
20% korting op tuinbankkussens
LATTICE Bankkussen - Groen
67,50 € 54,95 €
select
Deze optie toevoegen
LATTICE Bankkussen - Terracotta
67,50 € 54,95 €
select
Deze optie toevoegen
LATTICE Bankkussen - Blauw
67,50 € 54,95 €
select
Deze optie toevoegen
Totale prijs 264,95 €  
U kunt het product aan uw winnkelwagen toevoegen:
  • ROSE-BNCH-SET-AB
DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN
4.95 von 5
Gemiddelde feedback basierend auf 149 Bewertungen

Bewerten Sie dieses Produkt

Teilen Sie Ihre Meinung mit anderen Kunden

KLANTBEOORDELING*
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

Diese Kunden haben sich auch angesehen
ROSE Tuinbank - Wit ROSE Wit
vanaf 264,95 €  
SHOP NU
Huidige reviews

Heel mooi bankje.

Nederland
3 jun. 2022

Mooie degelijke bank en zit ook nog eens fijn! Duurder dan gemiddelde tuinbank, maar wat mij betreft geld waard.

Nederland
2 apr. 2022
Wil het graag in combinatie met de tand des tijds zien

Nederland
18 feb. 2022
leuk bankje en gemakkelijk in elkaar te zetten

Nederland
27 jan. 2022
Klantenservice

Hallo, ik had contact met Kenton en was zeer onder de indruk van zijn goede hulp bij mijn vraag, zeer geduldig en professioneel.

Nederland
24 aug. 2021
Geweldig

Ik bestelde Rose Bank en kreeg te horen dat de levering misschien vertraagd zou zijn door het Coronavirus, maar hij kwam vanmorgen op tijd aan. Zo gemakkelijk in elkaar te zetten, zeer tevreden.

Nederland
24 aug. 2021
Stevige, mooie bank

We hebben deze bank net ontvangen en in elkaar gezet. De kwaliteit van het bankje en het bevestigingsmateriaal is zeer goed. Instructies minimaal...maar afdoende, aangezien de montage vrijwel vanzelfsprekend is. Het montagemateriaal en gereedschap zitten in een goed gesloten verpakking...moeilijk om iets te verliezen. Het gereedschap is voldoende om de bouten goed aan te draaien. De bank is stevig en comfortabel, met voldoende steun voor de kleine rug en dijen. Ervan uitgaande dat de afwerking ('brons') goed blijft en gezien het feit dat het materiaal gegoten aluminium is, zou deze bank vele jaren mee moeten gaan.

Nederland
24 aug. 2021
Perfecte klantenservice

Geen klachten, een perfecte en attente klantenservice. De bank is van uitstekende kwaliteit en past prachtig in onze tuin.

Nederland
24 aug. 2021
Snelle levering

Snelle levering en van prachtig materiaal gemaakt. Ik beveel het iedereen aan.

Nederland
24 aug. 2021
Ik ben erg blij met alle aspecten van de aankoop van mijn nieuwe bankje

Ik ben erg blij met alle aspecten van de aankoop van mijn nieuwe bankje. Het werd binnen een week na bestelling geleverd en het in elkaar zetten kostte ongeveer een half uur. Er was een kleine kras op een van de armen dat werd opgelost door Lazy Susan door het opsturen van een kleine hoeveelheid bijpassende verf. De bank zit heerlijk en ik zou niet aarzelen om weer iets te kopen als het zover is.

Nederland
24 aug. 2021
Laatst bekeken