Product met succes toegevoegd.

APRIL Wit

Aluminium tuinstoel

174,95 €  

Gratis levering

Open van maandag tot vrijdag: 0850644060

APRIL tuinstoel in Wit

62.5 x 55.5 cm tuinstoel van metaal van onze klassieke gamma

Onze meest verkochte April past perfect bij verschillende tafels uit ons klassiek aanbod en is aangeboden als een standaardkeuren bij de meeste tafel sets. Gemaakt van hoogwaardig gegoten aluminium, deze robuuste stoel zal nooit roesten en ook niet rotten en kan het hele jaar door buiten blijven staan. Om onmiddellijk wat elegantie toe te voegen aan je tafelset kies je voor de April stoel en kan je genieten van al fresco dineren op zijn best. Daar bovenop kun je kussens kiezen in één van de vier kleuren om je stoelen te personaliseren en direct een vleugje comfort toevoegen aan onze toch al uiterst comfortabele tuinstoelen.

  • Snelle en eenvoudige montage
  • Gegoten aluminium stoelen die niet roesten of rotten en geen onderhoud nodig hebben
  • Bekijk onze kussens en kussenslopen , verkrijgbaar in 4 felle kleuren
  • Onze vriendelijke, behulpzame klantendienst zal erg blij zijn om samen met je de mogelijke opties door te nemen, bel nu op 0850644060
Ook verkrijgbaar in Antiek Brons, Leigrijs of Zandkleur

Onze April Chair in klassiek Wit zal elke tuin omvormen in een luxueuze buiten zit- en eethoek, perfect voor het ontvangen van gasten. Voor een versleten effect dat sterk blijft door de jaren heen, ga je naar April in Antiek Brons, of in het steeds populairdere Leigrijs, of in zomers Zandkleur.

Onderhoudsvrij

Vertrouw op Lazy Susan voor aluminium tuinmeubelen van hoge kwaliteit die niet zullen roesten, of rotten zelf in extreme weerstomstandigheden. Tijdens de wintermaanden kan je tafel veilig blijven buiten staan zonder enige bescherming, het zal zo goed als nieuw blijven! Geniet onderhoudsvrij tuinmeubelen met Lazy Susan.

We zijn hier om te helpen...

Bij Lazy Susan zijn we altijd blij om te helpen bij het beantwoorden van vragen van klanten en om rechtstreeks telefonische bestellingen aan te nemen van klanten. Aarzel niet om ons te contacteren! Je kan ons bereiken door te bellen naar 0850644060 , of via email [email protected]. Onze vriendelijke en behulpzame mensen van de klantendienst proberen alle emails binnen de 2 uur te beantwoorden, tijdens kantooruren. Op verzoek kunnen monsters van onze kussenkleuren en metalen tafel kleuren worden verzonden per post om je te helpen de beschikbare opties te verkennen. Als je een monster wil aanvragen, bezoek dan monster pagina en stop het gratis monster dat je interesse heeft in je winkelmandje.

Snelle, Gratis Levering

Lazy Susan biedt gratis levering op alle producten, er zullen dus geen extra kosten of servicekosten zijn bij het afrekenen. Leveringsvoorkeuren kunnen vermeld worden bij het afrekenen door een notitie te maken in het vak “opmerkingen”, en wij zullen dat doorgegeven aan de koerier.

Onderhoudsinstructies
  • Veeg droog met een schone doek
  • Geef het een beetje zeepsop; specifieke schoonmaakproducten zijn niet vereist
  • Niet nodig om de set in de winter af te dekken
Iets Goeds Doen

 

Voor elke foto die we ontvangen, doneren we aan goede doelen die mensen samenbrengen. Bijvoorbeeld goede doelen die mensen die het het hardst nodig hebben, toegang tot voedsel en water geven. Ga naar onze Liefdadigheids-pagina om erachter te komen hoe je mee kunt doen en om meer te lezen over de goede doelen waaraan we hebben gedoneerd.

 

Meer lezen
SKU APR-CHR-WH
Breedte 55.5 cm
Lengte 62.5 cm
Hoogte 93 cm
Gewicht hoofdartikel 6 kg
Producttype: Stoelen
Materiaal: Gegoten aluminium
Model: April
Metalen afwerking: Wit
Bezorging

Wij streven ernaar dit product binnen 9 werkdagen bij u te bezorgen.

Alle leveringen naar Duitsland kunnen worden gevolgd en zijn gratis. Leveringen buiten Duitsland zijn mogelijk tegen een extra vergoeding.

Neem contact op met onze klantenservice op 085 0644 060.

Voor retourzendingen kunt u terecht bij onze retourinformatie.

Totale prijs 174,95 €  
  • APR-CHR-WH
DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN
4.85 von 5
Gemiddelde feedback basierend auf 61 Bewertungen

Bewerten Sie dieses Produkt

Teilen Sie Ihre Meinung mit anderen Kunden

KLANTBEOORDELING*
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

Diese Kunden haben sich auch angesehen
April_Self_Assembly_Metal_Garden_Chair_Cast_Aluminium_1 APRIL Antiek Brons
174,95 €  
SHOP NU
Huidige reviews
Ik kan Lazy Susan op geen enkele fout betrappen

Een vriendelijke en behulpzame klantenservice in combinatie met een product van uitstekende kwaliteit. Ik kan Lazy Susan op geen enkele fout betrappen.

Nederland
31 okt. 2023
Tafel, stoelen en parasol

Ik bestelde een tafel en vier stoelen die ik gemakkelijk in elkaar te zetten waren aan de hand van duidelijke instructies. Ik bestelde ook een parasol en kussens. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop- en ook de bezorgservice was uitstekend.
Ik had een probleempje met de parasol en die werd direct vervangen. Ik ben erg onder de indruk van Lazy Susan.

Nederland
30 okt. 2023
Extreem behulpzaam bedrijf

Een ongelooflijk behulpzame en coöperatieve manier waarop het bedrijf mijn probleem heeft aangepakt.

Nederland
30 okt. 2023
Geweldige tuinmeubels

Geweldig tuinmeubilair, ziet er fantastisch uit en de medewerkers zijn erg behulpzaam.

Nederland
29 okt. 2023
Robuuste, aantrekkelijke stoelen...

Robuuste, aantrekkelijke stoelen. De bouten en moeren moeten echter heel strak worden aangedraaid en regelmatig worden gecontroleerd omdat ze gemakkelijk loslaten.

Nederland
29 okt. 2023
Uitzonderlijke klantenservice

Ik kocht een tafel en stoelen van Lazy Susan in mei 2022 en ik was erg blij met de aankoop. 12 maanden later liet de coating van de stoelen los, de tafel was nog steeds perfect. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en foto's verzonden. Zeer snelle reactie ontvangen, en in minder dan een week ontving ik twee nieuwe stoelen. De klantenservice was uitzonderlijk goed, professioneel en vriendelijk. Ik zou Lazy Susan ten zeerste aanbevelen.

Nederland
28 okt. 2023
Uitstekend

Uitstekende service. Ik had een probleem en het werd snel en goed opgelost. Ik kan niet anders dan ze aanbevelen.

Nederland
28 okt. 2023
Schilferig verfwerk op de stoelen ...

Er kwamen verfschilfers op 7 van de 10 stoelen die ik 2 jaar geleden kocht. Lazy Susan stuurde onmiddellijk gratis vervangartikelen op. Dat typeert een uitstekende klantenservice.

Nederland
28 okt. 2023
Vervangende stoelen

Alles werd extreem efficiënt afgehandeld en volgens verwachting geleverd. Een geweldig product dat perfect staat. Zou ze zeker aanraden.

Nederland
28 okt. 2023
We bestelden een tafel en 4 stoelen...

We bestelden in oktober 2021 een tafel en 4 stoelen. De tafel was helemaal goed, maar de verf begon van de stoelen te komen. We hebben dit besproken met Lazy Susan en ze hebben de stoelen onmiddellijk vervangen. Het was waarschijnlijk een fout in een bepaalde batch en omdat we vlak aan zee wonen, zagen de meubelen flink af. Maar het feit dat de tafel in perfecte staat blijft, suggereert dat het materiaal normaal gesproken zeer goed is. Ik heb 1 ster gekozen voor die slechte batch, maar ik zou ze 5 sterren geven voor hun service.

Nederland
28 okt. 2023
Laatst bekeken