Product met succes toegevoegd.

Voorbeeldset 3 metaalkleuren & 4 stofstalen

0,00 €   0,00 €  

Open van maandag tot vrijdag: 0850644060

Voorbeeldset | metaalkleuren & stofstalen

Alle drie de metaalkleuren voor meubels en vier stofkleuren voor accessoires.

We voorzien je van gratis stalen om je te helpen de juiste tuinmeubelset te kiezen voor je buitenruimte.

Elke staalset bevat drie metaalstalen met onze kenmerkende kleuren: Antique Bronze, Slate Grey en White. Zo kunt u de poedercoating op alle Lazy Susan meubelen zien en voelen.

Je ontvangt ook vier stofstalen in de kleuren blauw, groen, beige en terracotta. Zo kun je een idee krijgen van de stoffen en kleuren van onze kussens en parasols.

Je tuin is een belangrijk onderdeel van je huis en wij weten hoe belangrijk het is dat alle tuinmeubelen, van tafels tot parasols, er goed uitzien in je tuin. Met onze voorbeeldsets kunt u de verschillende metaalkleuren vanuit verschillende posities en in verschillende lichtomstandigheden bekijken en de kleuren van de accessoires vergelijken met uw bestaande tuinstijl.

 

Meer lezen
SKU FULL-SAMPLE-PACK-EU-SET
Gewicht hoofdartikel 30grams
Bezorging

Wij streven ernaar dit product binnen 5 werkdagen bij u te bezorgen.

 

Creëer je perfecte set
Classic Metal and Fabric Sample Pack
Totale prijs 0,00 €  
U kunt het product aan uw winnkelwagen toevoegen:
  • FULL-SAMPLE-PACK-EU-SET
DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN
5 von 5
Gemiddelde feedback basierend auf 19 Bewertungen

Bewerten Sie dieses Produkt

Teilen Sie Ihre Meinung mit anderen Kunden

KLANTBEOORDELING*
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

Huidige reviews
We bestelden een tafel, stoelen en kussens

We bestelden een tafel, zes stoelen en kussens. Het meubilair arriveerde op het beloofde tijdstip. De instructies waren duidelijk en gemakkelijk te volgen. Geweldige kwaliteit en weerbestendig. Dit meubilair is ideaal voor feestjes en barbecues en bestand tegen guur weer. We zijn erg tevreden.

Nederland
23 okt. 2023
Goede service

De mogelijkheid om de proefmonsters van de stoffen te bekijken, maakte het zoveel gemakkelijker. Het is een product van goede kwaliteit, gemakkelijk in elkaar te zetten en ik ben dol op de manier waarop de schroeven etc. op de achterkant van het karton zijn bevestigd. Dit maakt het zoveel gemakkelijker.

Nederland
12 sep. 2023
Kwaliteits tuinmeubels

Dit is mijn tweede aankoop bij Lazy Susan en nogmaals, het bestelproces was zo simpel omdat de website duidelijk en snel is en de kwaliteit van het tuinmeubilair is indrukwekkend. Ik zou zeker niet ergens anders naartoe gaan.

Nederland
10 jun. 2023
Een geweldig bedrijf

Mijn tuinset is gewoonweg perfect, ik bekeek wel honderden tuinmeubels. Deze stak ver boven de rest uit met aandacht voor detail en de service was 100 procent in orde.

Nederland
10 mei 2023
Zei wat je deed en deed wat je beloofde

Zei wat je deed en deed wat je beloofde.

Nederland
6 mei 2023
Sterk aanbevolen. Kan niets anders zeggen

Zo gemakkelijk was het contact. En snel! (levering 2 dagen na het bestellen) van het bestellen van de kleurenstalen (gratis!) tot online bestellen en in elkaar zetten (hoewel dat de taak van de echtgenoot was). Ik belde na de bezorging toen één onderdeel ontbrak, maar kreeg te horen dat het vanwege de afmetingen (de tabel) afzonderlijk zou worden geleverd. Het arriveerde 2 dagen later al. Bovendien is het van fantastische kwaliteit. Ik kijk nu echt uit naar lekker weer.

Nederland
29 apr. 2023
Uitstekend

Uitstekende service. Gevraagde textielmonsters werden binnen een paar dagen bezorgd. Ze zijn professioneel en dat maakte onze keuze gemakkelijk. De bestelling is goed vervaardigd, stevig en gemakkelijk in elkaar te zetten. Ziet er geweldig uit, perfect!

Nederland
24 apr. 2023
Snelle levering. Alle items waren zoals beschreven ...

Snelle levering. Alle onderdelen zijn zoals beschreven, over het algemeen zijn het mooie meubels, gemakkelijk in elkaar te zetten en ze zien er geweldig uit.

Nederland
24 apr. 2023
We zijn blij met onze tuinset

We zijn blij met onze tuinset. Het arriveerde in drie afzonderlijke leveringen gedurende een periode van een paar dagen en alles was goed verpakt. Montage was eenvoudig, het is een kwaliteitsproduct en ziet er geweldig uit. We hebben nu nog lekker weer nodig om van ons terras te kunnen genieten.

Nederland
23 apr. 2023
Kwaliteits tuinmeubels

Dit is mijn tweede aankoop bij Lazy Susan en nogmaals, het bestelproces was zo simpel omdat de website duidelijk en snel is en de kwaliteit van het tuinmeubilair is indrukwekkend. Ik zou zeker niet ergens anders naartoe gaan.

Nederland
22 apr. 2023
Laatst bekeken