Product met succes toegevoegd.

IVY Antiek Brons (2 personen)

Aluminium tuinset

264,95 €   264,95 €  

Open van maandag tot vrijdag: 0850644060

 

10% KORTING OP ALLES
Code: LAZY10EU
Ook verkrijgbaar in kleuren:

IVY bistro set in Antiek brons

63 cm ronde bistrotafel met 2 bijpassende stoelen

De Ivy 2 persoons bistro set is erg populair onder onze klanten, bekijk onderaan de tientallen positieve beoordelingen die we voor deze tafel kregen. Misschien wil je ook hierboven klikken op de hoofdfoto om een paar klantfoto's van deze set te zien die naar ons zijn verzonden. Gemaakt van gegoten aluminium zal het nooit roesten, en is eenvoudig om door je tuin te bewegen tot je de perfecte plek hebt gevonden. Zoek een zonnige plaatsje in je tuin of zelf op het balkon en geniet van romantische etentjes en drankjes aan je Ivy tafel. Je kunt fikse kortingen vinden op een paar van onze bestverkopende producten in het gedeelte "geschenken" bovenaan.

  • Onderhoudsvrij - geen roest, geen verrotting
  • Met inbegrip van twee bijpassende bistro stoelen
  • Snelle en eenvoudige montage
  • We helpen je graag! Bel ons nu op 0850644060
Ook verkrijgbaar in Leigrijs of Wit

Er is veel vraag naar Ivy in tijdloos Antiek Brons, maar waarom probeer je niet één van de alternatieve kleuren dat we beschikbaar hebben zoals klassiek Wit of gladde Leijgrijs. Je kunt zelf een paar Euro’s uitsparen, omdat we regelmatig mooie aanbiedingen hebben op deze prachtige alternatieve kleuren.

Onderhoudsvrij

De tafels van Lazy Susan zijn gemaakt van hoge kwaliteit, zandgiet aluminium, dat veel voordelen heeft ten opzichte van andere veelgebruikte materialen, zoals smeed- of gietijzer, staal of houten tuinmeubelen, omdat het nooit zal roesten en nooit zal rotten. De tuinmeubelen van Lazy Susan kunnen heel het jaar door buiten blijven staan en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden, van felle zon tot hagel en sneeuw!

We zijn hier om te helpen...

Het team van Lazy Susan is altijd hier als je meer wilt weten over producten waar je interesse in hebt of de leveringsprocedure, dus bel ons op 0850644060 of stuur een email naar [email protected]. Bij Lazy Susan proberen we alle emails binnen de 2 uur te beantwoorden, tijdens normale kantooruren. We sturen ook met plezier monsters van kussenkleuren en de metalen afwerking op de tafels. Monsters zullen per post worden verzonden, en ze kunnen worden aangevraagd door naar onze voorbeeldpagina te gaan en degene die je interesse heeft in je winkelmandje te stoppen.

Snelle, Gratis Levering

Lazy Susan biedt gratis levering op alle producten, er zullen dus geen extra kosten of servicekosten zijn bij het afrekenen. Leveringsvoorkeuren kunnen vermeld worden bij het afrekenen door een notitie te maken in het vak “opmerkingen”, en wij zullen dat doorgegeven aan de koerier.

Onderhoudsinstructies
  • Veeg droog met een schone doek
  • Geef het een beetje zeepsop; specifieke schoonmaakproducten zijn niet vereist
  • Niet nodig om de set in de winter af te dekken
Iets Goeds Doen

Voor elke foto die we ontvangen, doneren we aan goede doelen die mensen samenbrengen. Bijvoorbeeld goede doelen die mensen die het het hardst nodig hebben, toegang tot voedsel en water geven. Ga naar onze Liefdadigheids-pagina om erachter te komen hoe je mee kunt doen en om meer te lezen over de goede doelen waaraan we hebben gedoneerd.

Meer lezen
SKU IVY-BISTRO-2-SET-AB
Breedte 63 cm
Lengte 63 cm
Hoogte 70 cm
Gewicht hoofdartikel 13.2 kg
Producttype: Tafel- en stoelensets
Materiaal: Gegoten aluminium
Model: Ivy
Formaat van de tafel: Ronde
Metalen afwerking: Antiek Brons
Gewicht van de tafel: 13.2 kg
Bezorging

Wij streven ernaar dit product binnen 9 werkdagen bij u te bezorgen.

Alle leveringen naar Duitsland kunnen worden gevolgd en zijn gratis. Leveringen buiten Duitsland zijn mogelijk tegen een extra vergoeding.

Neem contact op met onze klantenservice op 085 0644 060.

Voor retourzendingen kunt u terecht bij onze retourinformatie.

Creëer je perfecte set
30% korting
Tulip Bistroset - Antiek Brons
279,95 € 195,00 €
special offers
Deze optie toevoegen
Tulip Bistro Tuintafel - Antiek Brons
229,95 € 160,00 €
special offers
Deze optie toevoegen
Ella Bistrotafel - Antiek Brons
209,95 € 167,00 €
special offers
Deze optie toevoegen
Willow Tafel - Antiek Brons
119,95 € 95,00 €
special offers
Deze optie toevoegen
Ivy Bistro Set (Table & 2 Chairs) - Antique Bronze (264,95 €)
Totale prijs 264,95 €  
U kunt het product aan uw winnkelwagen toevoegen:
  • IVY-BISTRO-2-SET-AB
DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN
4.85 von 5
Gemiddelde feedback basierend auf 64 Bewertungen

Bewerten Sie dieses Produkt

Teilen Sie Ihre Meinung mit anderen Kunden

KLANTBEOORDELING*
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

Diese Kunden haben sich auch angesehen
IVY Bistroset - Leigrijs (2 personen) IVY Leigrijs (2 personen)
vanaf 264,95 €  
SHOP NU
Huidige reviews
Waardering!

Ik waardeerde het dat ik de leverdatum zelf uit mocht kiezen en dat ik een e-mail kreeg waarin de levertijd meegedeeld werd, wat erg hulpvol was. Het uitstekende product was gemakkelijk in elkaar te zetten met al de benodigde schoeven, bouten en meegeleverde gereedschappen. Heel erg bedankt.

Nederland
13 jun. 2012
Uitstekende service!

Uitstekende service! Levering de volgende ochtend. Dankjewel!

Nederland
22 mei 2012
Gewoonweg topklasse

Ik ontving mijn tuinmeubelen heel erg snel na de bestelling. De tuinmeubelen zijn hun geld zeer zeker waard en de service die ik ontving was onovertroffen. Ik kreeg zelfs een telefoontje van hen om uit te leggen dat de uitgekozen parasolhouder niet bij de bestelde tuinmeubelen paste. In de plaats daarvan ontving ik hun aanbevolen houder – dat was gewoonweg topklasse. Kan Lazy Susan Tuinmeubelen zonder meer aanbevelen.

Nederland
8 mei 2012
FABELACHTIG.

Ik heb mijn Frances tuinmeubelset voor 6 personen twaalf maanden geleden gekocht en ze ziet er nog steeds absoluut FABELACHTIG uit. Als zij onderhoudsvrij zeggen, dan bedoelen ze onderhoudsvrij. Ik ben er nu nog steeds net zo gek op als op de dag dat ik ze ontving. De service en kwaliteit van dit bedrijf en van haar producten zijn onovertroffen. Ik kan de lofzang niet hoog genoeg aanzetten.

Nederland
5 mei 2012
Dankbare waardering

Dankbare waardering van erg snelle service en volledige tevredenheid over het ontvangen product. Zal met plezier opnieuw bij hen kopen.

Nederland
12 apr. 2012
Ik wil jullie snel even bedanken

Ik wil jullie snel even bedanken voor de uitstekende service tijdens en na de aankoop van onze Ivy bistro tuinset. We hebben een paar problemen gehad, meest recentelijk de schuld van de elementen, maar bij elke gelegenheid werd het snel, tevredenstellend en zonder maren door jullie opgelost. Ik ben erg onder de indruk van de service die het bedrijf aanbiedt en de hoffelijkheid waarmee de klanten behandeld worden. Ik zou zonder meer opnieuw bij jullie kopen en kan jullie zonder terughoudendheid aan anderen aanbevelen. In deze wereld met gezichtsloze anonieme organisaties wil ik jullie bedanken voor de persoonlijke aanpak.

Nederland
28 sep. 2011
Hoogst bevredigend

Nu we even de tijd hebben gehad om over de afhandeling van onze bestelling na te denken, kunnen we zonder aarzelen zeggen dat de kwaliteit van de producten, de leveringssnelheid en de kwaliteit van de service hoogst bevredigend was. We kunnen jullie zonder meer aan al onze vrienden aanbevelen en natuurlijk ook aan iedereen die op zoek is naar soortgelijke tuinmeubelen. Dank jullie wel voor jullie inspanningen en mochten we in de toekomst meer tuinmeubelen nodig hebben dan zullen we jullie als eerste contacteren. We wensen jullie alle succes in de toekomst.

Nederland
23 sep. 2011
Erg blij met Lazy Susan

We zijn erg blij met Lazy Susan Tuinmeubelen. Ze waren erg behulpzaam aan de telefoon en stuurden ons meteen een staal. Nadat we een bistro tuinset besteld hadden werd hij de volgende dag afgeleverd. De bistro tuinset is perfect voor twee personen en ziet er erg aantrekkelijk uit in het hoekje van onze tuin. Precies volgens wens. Heel erg bedankt Lazy Susan Tuinmeubelen.

Nederland
13 sep. 2011
De beste wensen.

Ik kan Lazy Susan Tuinmeubelen van harte aan iedereen aanbevelen. Bestellen was simpel, ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling en het werd daadwerkelijk op tijd afgeleverd, zoals afgesproken! Het in elkaar zetten van de tuintafel was gemakkelijk, zelfs voor mijn compleet nutteloze man. De kwaliteit van de hele tuinset is geweldig. We willen hem elke dag gebruiken, we hebben alleen wat beter weer nodig! De beste wensen.

Nederland
12 sep. 2011
Dankjewel.

Ik wil even laten weten hoe blij we zijn met de antiek bronzen bistroset bestaande uit een tuintafel en 2 tuinstoelen. De kwaliteit ging onze verwachtingen ver te boven en we kunnen het zeer zeker aan anderen aanbevelen. Dankjewel. We hebben het onder het genot van een glas wijn ingewijd tijdens het weekeinde!

Nederland
8 sep. 2011
Laatst bekeken