Product met succes toegevoegd.

ROSE Antiek Brons

Aluminium bijzettafel

229,95 €  

Gratis levering

Open van maandag tot vrijdag: 0850644060

 

10% KORTING OP ALLES
Code: LAZY10EU
Ook verkrijgbaar in kleuren:

ROSE tuintafel in Antiek brons

65 cm ronde tuintafel van metaal

De Rose bistro set is een stijlvol, maar compact tafelontwerp. De Rose is de perfecte keuze voor kleinere tuinen en appartementen met een balkon. Gemaakt van gegoten aluminium kan deze tafel de hele winter buiten blijven en zal nooit roesten. Het charmante roos design is te zien op voorbeeld foto's, die werden ingezonden door onze tevreden klanten, als je klikt op de hoofdfoto hierboven. Kijk ook hieronder en neem een moment om een paar van onze excellente beoordelingen te bekijken die we hebben ontvangen voor onze bistro set.

  • Slijtvast, duurzaam gegoten aluminium
  • Ook verkrijgbaar met 2 bijhorende bistro stoelen of stoelen naar keuze
  • Snelle en gratis levering
  • Onze vriendelijke, behulpzame klantendienst zal erg blij zijn om samen met je de mogelijke opties door te nemen, bel nu op 0850644060
Ook verkrijgbaar in Leigrijs of Wit

Er is veel vraag naar Rose in tijdloos Antiek Brons, maar waarom probeer je niet één van de alternatieve kleuren dat we beschikbaar hebben zoals klassiek Wit of gladde Leijgrijs. Je kunt zelf een paar Euro’s uitsparen, omdat we regelmatig mooie aanbiedingen hebben op deze prachtige alternatieve kleuren.

Onderhoudsvrij

De tafels van Lazy Susan zijn gemaakt uit zandgiet aluminium dat veel voordelen heeft ten opzichte van andere materialen die veel gebruikt worden bij het produceren van tuinmeubelen. Het belangrijkste, het zal niet roesten of rotten zelf niet in de zwaarste winters. Ben je op zoek naar een set meubelen dat jaren na aankoop nog mooi zal zijn met onderhoudsvrij, zoek dan niet meer verder.

We zijn hier om te helpen...

Bij Lazy Susan zijn we altijd blij om te helpen bij het beantwoorden van vragen van klanten en om rechtstreeks telefonische bestellingen aan te nemen van klanten. Aarzel niet om ons te contacteren! Je kan ons bereiken door te bellen naar 0850644060 , of via email [email protected]. Onze vriendelijke en behulpzame mensen van de klantendienst proberen alle emails binnen de 2 uur te beantwoorden, tijdens kantooruren. Op verzoek kunnen monsters van onze kussenkleuren en metalen tafel kleuren worden verzonden per post om je te helpen de beschikbare opties te verkennen. Als je een monster wil aanvragen, bezoek dan monster pagina en stop het gratis monster dat je interesse heeft in je winkelmandje.

Snelle, Gratis Levering

Lazy Susan biedt gratis levering op alle producten, er zullen dus geen extra kosten of servicekosten zijn bij het afrekenen. Leveringsvoorkeuren kunnen vermeld worden bij het afrekenen door een notitie te maken in het vak “opmerkingen”, en wij zullen dat doorgegeven aan de koerier.

Onderhoudsinstructies
  • Veeg droog met een schone doek
  • Geef het een beetje zeepsop; specifieke schoonmaakproducten zijn niet vereist
  • Niet nodig om de set in de winter af te dekken
Iets Goeds Doen

 

Voor elke foto die we ontvangen, doneren we aan goede doelen die mensen samenbrengen. Bijvoorbeeld goede doelen die mensen die het het hardst nodig hebben, toegang tot voedsel en water geven. Ga naar onze Liefdadigheids-pagina om erachter te komen hoe je mee kunt doen en om meer te lezen over de goede doelen waaraan we hebben gedoneerd.

 

Meer lezen
SKU ROSE-TBL-AB
Breedte 65 cm
Lengte 65 cm
Hoogte 68 cm
Gewicht hoofdartikel 6 kg
Producttype: Tafels
Package ID: bistro_group
Materiaal: Gegoten aluminium
Model: <br />Rose Bistro Table
Formaat van de tafel: Ronde
Metalen afwerking: Antiek Brons
Bezorging

Wij streven ernaar dit product binnen 9 werkdagen bij u te bezorgen.

Alle leveringen naar Duitsland kunnen worden gevolgd en zijn gratis. Leveringen buiten Duitsland zijn mogelijk tegen een extra vergoeding.

Neem contact op met onze klantenservice op 085 0644 060.

Voor retourzendingen kunt u terecht bij onze retourinformatie.

Totale prijs 229,95 €  
  • ROSE-TBL-AB
DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN
4.9 von 5
Gemiddelde feedback basierend auf 30 Bewertungen

Bewerten Sie dieses Produkt

Teilen Sie Ihre Meinung mit anderen Kunden

KLANTBEOORDELING*
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

Diese Kunden haben sich auch angesehen
White_Rose_Bistro_Table_Cast_Aluminium_Garden_Furniture_1 ROSE Wit
229,95 €  
SHOP NU
Huidige reviews
Kwaliteitsproducten. Kwaliteitsservice

Ik kocht een tuintafel en stoelen die er nog steeds geweldig uitzien na twee winters buiten te hebben gestaan.Een van de tafelpootbeschermers was losgeraakt en verdwenen. Ik nam contact met ze op en ze stuurden onmiddellijk gratis een nieuwe set op. Goede service.

Nederland
30 okt. 2023
Ik bestelde 2 terrassets

Ik bestelde 2 terrassets die op tijd werden geleverd en goed verpakt waren. Ze staan op mijn binnenplaats en zien er prachtig uit. Ik kijk uit naar volgend jaar, zodat ik er mooie, grote planten bij kan zetten. De sets lijken van goede kwaliteit en ze waren gemakkelijk in elkaar te zetten. Ik heb al verschillende complimenten van vrienden en familie ontvangen.

Nederland
22 okt. 2023
Fijn bedrijf

Een snelle levering van een geweldig product.

Nederland
21 okt. 2023
Ik ben dol op mijn nieuwe bistroset

Ik ben dol op mijn nieuwe bistroset. Bestellen was eenvoudig, de prijs was zeer aantrekkelijk omdat ik korting kreeg. Toen mijn bistroset later werd bezorgd, kreeg ik een telefoontje om uit te leggen dat ze problemen met de levering hadden, maar ze probeerden het zo snel mogelijk op te lossen. Ik ontving nog een telefoontje met een update en een derde om te zeggen dat ze een nieuwe bestelling in het systeem hadden gezet om de levering te versnellen. Geweldige klantenservice met een persoonlijk tintje. De meubels waren gemakkelijk in elkaar te zetten en staan geweldig buiten op het terras.

Nederland
10 okt. 2023
Het meubilair is uitstekend en...

Het meubilair is uitstekend van kwaliteit en is in perfecte staat en op tijd bezorgd.

Nederland
16 sep. 2023
Lazy Susan -tafel en 8 stoelen

Uitstekende kwaliteit tuinset en parasolvoet. Positieve ervaring.

Nederland
2 sep. 2023
Perfecte terrasset

We waren op zoek naar de perfecte terrasset voor ons nieuwe terras en hebben er een gekocht bij Lazy Susan. We zijn niet ontevreden. De website heeft uitstekende foto's en informatie beschikbaar over elk product, waardoor het gemakkelijk was om te bestellen en de correspondentie over de levering was erg goed. Alle onderdelen waren duidelijk te identificeren en de instructies maakten het eenvoudig om de tafel en stoelen in elkaar te zetten. Het is een genot om ze te gebruiken en we zijn erg tevreden. Een probleem na de levering werd snel opgelost - een uitstekende klantenservice dus.

Nederland
26 aug. 2023
Gemakkelijk te monteren

Gemakkelijk in elkaar te zetten, snelle levering, over het algemeen perfect.

Nederland
25 aug. 2023

Precies zoals op de site mooi en degelijk

Nederland
22 jun. 2023
Dit is een nette en stevige kleine tafel

Dit is een nette en stevige kleine tafel, ideaal voor laptopwerk of koffie voor twee.

Nederland
5 sep. 2021
Laatst bekeken