Product met succes toegevoegd.

HANNAH Wit

90 cm ronde aluminium tuintafel

319,95 €  

Gratis levering

Open van maandag tot vrijdag: 0850644060

 

10% KORTING OP ALLES
Code: LAZY10EU

HANNAH tuintafel in Wit

90 cm ronde tuintafel van gegoten aluminium

De Hannah tafel is een ronde tafel voor 2 personen gemaakt van sterk, weerbestendig gegoten aluminium, wat wil zeggen dat het heel de winter lang kan buiten staan zonder dat je je zorgen hoeft te maken over roest of onderhoudsproblemen. Deze tafel is een opvallend stuk en de perfecte keuze voor kleinere tuinen, binnenplaatsen en balkons. Geniet van de Hannah tafel voor romantische etentjes met zijn twee en een drink in de tuin. De Hannah wordt geleverd met een keuze aan stoelen, zodat je deze tafel kunt aanpassen en een tuinmeubel set kunt maken die je met trots jouwe kunt noemen. De Hannah tafel is ook verkrijgbaar als een set met 2 of 4 stoelen.

  • Geen roest, geen verrotting
  • Ook verkrijgbaar als 2 of 4 persoons set
  • Snelle en eenvoudige montage
  • Bel nu op +441243 71 71 97 om onze nieuwste en beste aanbiedingen te ontdekken
Ook verkrijgbaar in Antiek Brons, Leigrijs of Zandkleur

Onze Hannah in klassiek Wit zal elke tuin omvormen in een luxueuze buiten zit- en eethoek, perfect voor het ontvangen van gasten. Voor een versleten effect dat sterk blijft door de jaren heen, ga je naar Hannah in Antiek Brons, of in het steeds populairdere Leigrijs, of in zomers Zandkleur.

Onderhoudsvrij

Vertrouw op Lazy Susan voor aluminium tuinmeubelen van hoge kwaliteit die niet zullen roesten, of rotten zelf in extreme weerstomstandigheden. Tijdens de wintermaanden kan je tafel veilig blijven buiten staan zonder enige bescherming, het zal zo goed als nieuw blijven! Geniet onderhoudsvrij tuinmeubelen met Lazy Susan.

We zijn hier om te helpen...

Het team van Lazy Susan is altijd hier als je meer wilt weten over producten waar je interesse in hebt of de leveringsprocedure, dus bel ons op +441243 717197 of stuur een email naar [email protected]. Bij Lazy Susan proberen we alle emails binnen de 2 uur te beantwoorden, tijdens normale kantooruren. We sturen ook met plezier monsters van kussenkleuren en de metalen afwerking op de tafels. Monsters zullen per post worden verzonden, en ze kunnen worden aangevraagd door naar onze voorbeeldpagina te gaan en degene die je interesse heeft in je winkelmandje te stoppen.

Snelle, Gratis Levering

Lazy Susan biedt graag gratis levering op alle producten indien mogelijk, zodat er geen verrassende kosten zijn bij het afrekenen. Bij het afrekenen kun je eventuele leveringsvoorkeuren vermelden in het vak "opmerkingen" dat aan de koerier wordt meegedeeld.

Onderhoudsinstructies
  • Veeg droog met een schone doek
  • Geef het een beetje zeepsop; specifieke schoonmaakproducten zijn niet vereist
  • Niet nodig om de set in de winter af te dekken
Iets goeds doen

We ontvangen graag afbeeldingen van klantenbij Lazy Susan, zo graag dat we onze Do Some Good campagne erond hebben gebouwd. Het opzet van deze campagne is, voor elke foto die je ons stuurt doneren wij 10 €-20 € aan één van onze gekozen goede doelen. Help ons om door te gaan met Do Some Good door meer foto’s te sturen van jouw Lazy Susan meubelen. Stuur ons je foto’s via [email protected]

Meer lezen
SKU HAN-TBL-WH
Breedte 90 cm
Lengte 90 cm
Hoogte 74 cm
Gewicht hoofdartikel 9 kg
Producttype: Tafels
Diameter: 90
Materiaal: Gegoten aluminium
Model: Hannah
Benodigde ruimte: 240 cm x 240 cm
Formaat van de tafel: Ronde
Metalen afwerking: Wit
Bezorging

Wij streven ernaar dit product binnen 9 werkdagen bij u te bezorgen.

Alle leveringen naar Duitsland kunnen worden gevolgd en zijn gratis. Leveringen buiten Duitsland zijn mogelijk tegen een extra vergoeding.

Neem contact op met onze klantenservice op 085 0644 060.

Voor retourzendingen kunt u terecht bij onze retourinformatie.

Totale prijs 319,95 €  
  • HAN-TBL-WH
DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN
5 von 5
Gemiddelde feedback basierend auf 2 Bewertungen

Bewerten Sie dieses Produkt

Teilen Sie Ihre Meinung mit anderen Kunden

KLANTBEOORDELING*
Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

Diese Kunden haben sich auch angesehen
HANNAH Tisch - Antik Brons HANNAH Antiek Brons
319,95 €  
SHOP NU
Huidige reviews
Een tevreden klant

Mijn eerste ervaring met Lazy Susan bv. was toen ik mijn parasolvoet kocht. Nadat ik geld had verspild aan andere parasolvoeten, was ik behoorlijk teleurgesteld. Ik bezocht de site van Lazy Susan, belde ze en was erg onder de indruk van hoe ze op mijn vragen reageerden - vandaar dat de Lazy Susan parasolvoet werd gekocht, en omdat ik het meest tevreden was met het product en de service die ik had ontvangen, bestelde ik toen de Hannah -tafel in antiek brons en de 2,5 m stenen parasol. Nogmaals, het Lazy Susan klantenserviceteam was zeer professioneel en behulpzaam.
Bedankt voor de uitstekende service, producten en verpakking.

Nederland
25 mei 2023
Het enige probleem is dat de hoogte van de tafel met de hoogteverstellers een beetje te hoog is

Het enige probleem is dat de hoogte van de tafel met de hoogteverstellers een beetje te hoog is.

Nederland
24 aug. 2021
Laatst bekeken